Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
sze 21 2008

törvény

Akartam írni egy posztot, amiben védelmembe veszem a szélsőjobbot.
    A radikálisok ellen felesleges küzdeni, mert egyfajta lázmérőként funkcionálnak minden egészséges társadalomban. Szükség van rájuk. Ha csak egymást szórakoztatják az ostobaságaikkal, akkor minden rendben, ha viszont elérik az átlagember ingerküszöbét, akkor oda kell figyelni, mert valami bajság közeleg. Oda kell figyelni, mert a szélsőséges csoportok jellemzően jó kérdéseket tesznek fel. Olyanokat, amiket a humanizmussal takarózó, demokrata mintás párnán tespedő politikusaink nem mernek megfogalmazni. Idáig rendben is lenne a dolog, de egyből megoldást is kínálnak az adott problémára, ami rendszerint annyi, hogy vissza kéne már kapcsolni az áramot Birkenauban, és ideje lenne felfűteni a krematóriumokat.
    Az lett volna a konklúziója a bejegyzésnek, hogy nem parázni kell tőlük, hanem ezen a ponton kiragadni a kezükből a kezdeményezést. Ha a fél ország - jogosan - azon van felháborodva, hogy több százezer polgártársunk elzárkózik a tanulástól és munkavégzéstől, ellenben elvárják, hogy tartsuk el őket, akkor valamit tenni kell, nincs mese. Budaházy elvégezte a feladatát, hazamehet, mi pedig kidolgozunk a kádári modell helyett egy valódi felzárkóztatási programot, és mi is hazamehetünk, ennyi.
    A lelkesedésem egészen addig tartott, amíg a tegnapi tüntetésen meg nem láttam ezeket a csávókat:

Apu szaros alsónadrágja vagyok.
Apu acélbetétes bakancsa vagyok.
Apu kövér turhája vagyok, ami az arcotokon csattan.

De csupán ennyi az, amit tud és aki csak ezt tudja, buta mint az éjszaka és jobb lenne, ha nem született volna. Mert semmit sem tud az Isten és ember közti szövetségről, amelyet senki meg nem törhet, sem ember, sem Isten, mert rendíthetetlen. Vér foly majd patakokban, az ő fekete ostobaságáért, vér, hogy az emberek arca pírja elhalványul, de nem is lehet máskép, míg csak el nem pusztul a gaz. És felemelem az én lábamat, mondja az Úr, és sárrá taposom őt, a föld mélyébe taposom a szentségtörőt, százhúsz öl mélynyire és ember és állat kerülje ki nagy ívben azt a helyet, ahová őt betapostam és az ég madarai térjenek ki röptükben, hogy ne szálljanak el fölötte. És aki az ő nevét nevezi, az köpjön a világ négy tája felé és mossa ki a száját és szóljon: "Isten óvjon!" Hogy a föld ismét föld legyen, a szenvedés helye, de mégsem a gonoszság tanyája. Mondjatok erre áment mindnyájan!

És a nép mondta: Ámen!

Thomas Mann

Ápdét!

Olvassátok el Mavo kolléga véleményét az eseményekről.


A bejegyzés trackback címe:

https://tundergyar.blog.hu/api/trackback/id/tr65674147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vakablak 2008.09.21. 17:18:12

Az, "hogy több százezer polgártársunk elzárkózik a tanulástól és munkavégzéstől" egyfelől mókás kijelentés, de nézzük ugyanennek az éremnek a másik oldalát is.

A cigányok - és ezt a félreértések elkerülése végett már az elején kijelentem: akikkel egyébként nem rokonszenvezek - nem részesülnek minőségi oktatásban, ez köztudott. Tudom, ennek is oka van, de mégis: a gyerekeiket kiutálják ill. kirakják a komolyan veendő oktatást folytató iskolákból, mehetnek a kisegítőbe, továbbtanulásra a zömüknek esélye sincs.

Igaz az is, hogy a cigányok zöme nem dolgozik, és ebből adódóan eléggé aszociális életformára rendezkedett be, de az is, hogy mivel képzetlen, esélye minimális az elhelyezkedésre. Akinek volna esélye, azt is fokozottan sújtja a többségi társadalom megvetése, sokan semmilyen körülmények között sem alkalmaznának cigányt, a körülményeket sem hajlandók mérlegelni. Végezetül pedig a mobilitás szép dolog, és tényleg komolyan hibádzik ez Mo.-on, azonban pont a cigányok esetén még a többiekénél is nehezebb. A cigányok jobbára jogfosztott állapotban élnek, ezért önvédelmi okokból is ésszerűnek tűnik számukra a sajátjaik között maradni. Következésképp ettől még kevésbé képesek "mobil" lenni, és csak úgy elköltözni az ország másik végébe.

Röviden, Mo.-on apatheid van, mégis azt várjuk el a cigányoktól, hogy tagozódjanak be. Ez nevetséges.

HaCS 2008.09.21. 17:18:43

Totya Úgy látom nem érted amit beszélek!
Ha nincs pénzed a szomszéd városba bemenni busszal a piacra, akkor nemtudom hogyan gondolod ezt a bérlés dolgot Budapesten, vagy nagyobb városban. Én az egyetem alatt koleszban laktam, már dolgoztam harmadévtől(itt Bp-n), és mégse volt egy egyszerű eset a kéthavi kauciót összekaparni, mikor vége lett.
Meg aztán kíváncsi lennék arra a főbérlőre is aki ránéz a Lakatos Józsefre, és azt mondja neki: már vártam, épp egy ilyen albérlőt keresek!

is 2008.09.21. 17:19:21

a poszt tetszett. a mások problémáinak megoldásáról pedig Hofi ennyit mondott röviden: 'Minden problémát megoldunk. Mi az amerikai feketék problémáit. Az amerikaiak a magyar cigánykérdést.'

@Lord_Cica: 'nekünk minden kevés, nekünk minden jár'. Nyilván Mikszáth is már kommunista volt, amikor ugyanezzel a problémával foglalkozott.

snakekiller23 2008.09.21. 17:24:38

vakablak · vakablak.blog.hu 2008.09.21. 17:18:12

Jogfosztott cigányok? Apartheid? Ezt azért valamivel támaszd is alá légyszíves. Így elsőre jó kis hazai sírvaröhögést váltott ki belőlem...

HaCS 2008.09.21. 17:25:32

Is!
Ez a Hofi ez jó volt!
:-D

HaCS 2008.09.21. 17:27:39

Az apartheidet meg ne keverjük ide, az azért egy kicsit erős!

totya 2008.09.21. 17:29:11

HaCS, nekem is vannak problemaim, amiket meg kell hogy oldjak, neked is vannak, es mindenkinek vannak.
Lehet ulni a szekben es mondani h "hat hat, ize, ez nem fog menni akkor hagyjuk" - vagy esetleg lehet valamit csinalni is, nem? Szeretnek arrol olvasni az ujsagban hogy Lakatoseknak allasuk lenne xyc helyen de valamifajta megkulonboztetes miatt nem tudnak hol lakni.
ugyanis ezen a ponton mar lehet valamit lepni intezmenyesen is. De ehhez kellene az elso fejezet.

napersze... 2008.09.21. 17:31:03

látom magam előtt, hogy röhögnek a hasukat fogva a bepipázott titkosszolgák, netán maga szilvási elvtárs is.
az tuti, hogy budaházitól a másik idiótán keresztül ezekig a paprikajancsikig az nbh kreálta. meg kell nézni, hol, milyen házban él budaházi. a szegény, elnyomott szittya...
de visszatérve: ezek a szerencsétlenek azért már a "nép" totális hülyének nézése. nem véletlenül: vannak nem kevesen, főleg népsava előfizetők, akik komolyan beveszik, hogy vannak terrorista csoportok magyarországon, sőt, még azt is hogy ilyen hacukában bohóckodnak. ennyire komolyak. és a rendőrök vagy nem kapják el, vagy elkapják, de elengedik, vagy nem engedik és bíróság elé állítják és kap egy felfüggesztettet. corpus bananus.
de ezzel alapvetően nincs semmi baj, a legtöbb országban törekednek arra, hogy kontroll alatt tartsák a gyárilag szittya idiótákat, (vagy gyárilag vörösterroristákat, de ez nálunk nem jellemző, ők inkább kormányozni szeretnek itten...), sőt, legjobb ha az élére állítanak egy-egy beszervezett figurát, és máris az állam húzza a határt. két éve gyurcsány eltárs-pajtás egy közintézmény elfoglalásában húzta meg a határt. és azóta állandó sóelemmé fejlesztették az utcai harcot, jellemzően akkor amikor szarban van fletó. tehát két éve folyamatosan. banánt a hármashalom fölé, a kettős kereszt tövébe!
na, és ezekhez jönnek mér ezek az istenbaszta rendőrök.

vakablak 2008.09.21. 17:31:04

snakekiller23, számodra bizonyításra szorul-e, hogy a törvény előtt egy cigány nem egyenlő egy nem cigánnyal? Ha például a rendőr megállít egy cigányok által vezetett ladát, vagy a te mittudoménmilyen kocsidat benne veled, akkor szerinted pont ugyanúgy kezel majd benneteket? Ha bíróság elé kell menni, akkor azonos lesz-e a per lefolyása? Ha a hivatalhoz fordultok, egyenlőek lesztek-e? Ha a gyerekedet be kell adni az iskolába, ugyanolyan eséllyel kerül-e be, mint a cigány gyereke?

vakablak 2008.09.21. 17:34:11

Ha valakit zavar az apartheid kifejezés, akkor finomítsuk faji szegregációra. Márpedig az tény, hogy mi, többségiek jelentős részben kiközösítjük a cigányokat. Nem mondom, hogy ennek nincs oka és magyarázata, a tény azonban tény marad.

HalálAMocskosCigányokra 2008.09.21. 17:35:46

vakablak: a cigány szomszédaid fogják az ingatlanod értékét lenullázni és fillérekért felvásárolni. Remélem lesz jó kis munkanélküli cigánycsalád a szomszédodban.

HaCS 2008.09.21. 17:36:16

Nos rátapintottál a lényegre Totya!
Az egy dolog, hogy nem véletlenül nincs se munka se lakhatás a fentemlítetteknek.
De jelenleg azt pl. fel kellene ismerni, hogy ez a jelenlegi helyzet, NEM NEKIK probléma. NEKÜNK. Elvégre minket zavar, hogy az adónkból segélyen élnek nem? Mi vagyunk, akik változtatni akarunk, és a fő, hogy mi vagyunk képesek a változtatásra. Ahogy mondtad vannak problémáink, amiket meg kell, hogy oldjunk.
Oktatás, mobilitás ösztönzése, munkahelyteremtés(sok-sok).

én is szívok 2008.09.21. 17:36:44

vakablak:
Apartheid ? Nézz utána egyáltalán a szó jelentésének, a dél-afrikai apartheid történelmének. Aztán vedd szádra e szót. Meg áruld el, miért utálják ki a roma gyerekeket az iskolából, főleg azokból, ahová már csak romák járnak ? Illetve miért nem mennek dolgozni szaktudást nem igénylő helyre sem a szakképzetlen romákok?

Barom ...

vakablak 2008.09.21. 17:38:58

"a cigány szomszédaid fogják az ingatlanod értékét lenullázni és fillérekért felvásárolni."

Kurvára igazad van, de nem tudom miért mondod ezt nekem.

vakablak 2008.09.21. 17:40:36

"én is szívok"

Te meg mit pattogsz? Tudjuk mindannyian, hogy miért utálják ki a roma gyerekeket az iskolákból, de ez a tudás most megoldja vajon a helyzetet? ÉS azt is tudjuk, hogy sok cigány aszociális életet él. Frankó meglátások! És akkor most mennyivel vagyunk beljebb???

gomes 2008.09.21. 17:42:26

Egy kis parhuzam:
Londonban par hete volt a Notting Hill Carnival,ahol a masodik napon kb300 fiatalt vett orizetbe a rendorseg. Ebbol 150-et meeg azelott, hogy a rendezveny helyszinere ertek volna. Mert tudak, hogy balhe keszul, es keszultek.

Ha Budapesten a rendorseg - hogy ne lehessen a szolasszabadszag es szabad velemennyilvanitas demokratikus intezmenyei moge bujva ujabb tamadast intezni ellenuk - nem elore tartoztaja le a 150 embert, hanem civilruhasok bevetesevel "kiemelnee" a molotovkoktelt, kockakovet dobalo,stb huliganokat, garazdakat (akiket, nyilvan pontosan ismernek - ha nem akkor uljenek le eggyes) a tomegbol, sokkal hatekonyabban, bar sokkal kevesebb latvanyelemmel diszitve tudna rendet tenni a varosban.
Utana mar csak a birosagokon mulik, hogy a figurak mennyi ideig nem basszaak szet azt a keveset, ami meeg megmaradt az orszabol.

Ezt gondolom.
gomes

HaCS 2008.09.21. 17:44:30

Ez csak egy média gerjesztette álomvilág amit ti szajkóztok!
Higyjétek el, hogy a nagy részük, ahová lehet oda elmegy dolgozni. Ez így volt a rendszerváltás előtt is(feketevonat), meg azóta is. A gondok valahogy mindig ott kerülnek elő, ahol sehová sem lehet elmenni dolgozni. Na ők ott is elintézik a megélhetést(és nem ám olyat, amit itt bárkinek kívánnék). Vagy így, vagy úgy, de nem fognak éhenhalni. Ez az ami sok embernek bassza a csőrét, nem is ok nélkül. De ez még mindig a mi problémánk.

wachowski 2008.09.21. 17:49:37

El vagytok tévedve. Ezek a fickók a fotókon a Wachowski fívérek új filmjéből, a Sobri Mátrixból vannak. Van benne egy leszámolásjelenet, ahol egyszerre több tucat ilyen mordori csikós kung fuzik Kiskunfélegyházán.

szvobi 2008.09.21. 17:50:03

gramercy:

Az idézet az elején Thomas Jefferson, asszem.

a csokit zippelve küggyed.

A post szerzőnek igaza van. A radikálisokra oda kell figyelni. Ezeket meg el kell zárni és nem azért mert jobboldaliak, vagy mert radikálisok, mert azoknak a legtöbb esetben igazuk van, hanem azért szétbasszák a várost.
A radikálisokkal szívesen beszélgetek, és nem zavar ha tüntetnek.
De ezek garázdák.
Én meg majd megyek beszélőre, ha még ezek után is érdekel a véleményük.

snakekiller23 2008.09.21. 17:51:11

vakablak · vakablak.blog.hu 2008.09.21. 17:31:04

Ha normálisan viselkedik ritka bunkó és rasszista rendőr az, amelyik megszívatja. Konkrétan én úgy látom; mind a rendőrség, mind a bíróság gyakran kevésbé erélyes már cigányokkal, mint másokkal; pont azért, mert ombudsmanok, publicisták, jogvédők epekedve várják, hogy valaki rasszizmussal vádaskodjon, abból pedig már nem nagyon lehet tisztán kijönni. Hivatalban is egyenlőek vagyunk, ha betarjuk a viselkedési normákat szerintem. Én legalábbis nem tapasztaltam olyat, hogy úgymond normális cigányokkal feltűnően megkülönböztetően bántak volna. A hangoskodó, követelőző lumpenelemmel bánjanak is másként bőrszínfüggetlenül.

Az meg nem az iskolák hibája, hogy értelmi és érzelmi fejlődésben (a szülők és a környezetük hibájából jórészt) az átlagtól évekkel lemaradt gyerekeket specialistákhoz küldik, nem pedig a többi gyereket és az ilyesmire soha fel nem felkészített tanárokat szívatják meg.

HaCS 2008.09.21. 17:51:55

Kedves Gomes!
Ez működhetne is, ha a civilruhásokat az első hivatalos mozdulatra nem verné agyon az ott addig békésen demonstráló többi 2000 ember, akik szeretnek azzal takarózni, hogy csak 50 tróger dobáló volt, de amikor elindul egy rendőri akció akkor mégiscsak segít a tömegben eltűnni a csőcseléknek. Nem tudom, amikor már a nyugdíjas mama is tojásokat dobálva szidja az egyszerű rendőröket (akik csak parancsot teljesítenek), meg hazaáruló jelzővel illeti őket, én se szívesen küldenék be civilruhás kollégát.
Jut is eszembe, miért ne lehetne a belvárosban korlátozni a bármilyen felvonulásokat? Mindenki aki vonulgatni akar menyjen a hűvösvölgyi nagyrétre pl. Ne az én szabad mozgásomat akadályozzák vazze. Lezárva szétrombolva az egész város!

Jómunkásember 2008.09.21. 17:53:09

ezeknek a csicskáknak ki kéne tépni a nyelvüket a seggükön és jónapot kivánok.
ha hirtelenbe agyon lenne verve egy pár ilyen hazaáruló mocsok szemétláda vagy kapnának fejenként 10 M büntetést, akkor lenne rend, így nem fog változni semmi.

W Joe 2008.09.21. 17:53:25

Elég vicces ez a ruha, csak sajnos komolyan gondolják. Mit akar szimbolizálni ez a jelmez? Még nincs farsang.

HaCS 2008.09.21. 17:55:01

Török hódoltság megemlékezés.
:-D

gomes 2008.09.21. 17:57:19

"a cigány szomszédaid fogják az ingatlanod értékét lenullázni és fillérekért felvásárolni."

Es akkor az a megoldas, hogy gettoba zarjuk oket.
Bravo.
Ezt nevezem elorelatasnak.

Vagy ma elfogadod, hogy vannak ciganyok, es teszel erte, hogy kialakuljon egy elfogadhato viszony, vagy ket-harom emberolto mulva kissebbsegbe szorul az unokad egy frusztralt ciganytobbseggel szemben.

Vagy mesz futeni a kemencet.
Csak akkor arra is keszulj fel, hogy milyen leszujra jurtaban elni Europatol fenyevekre.

snakekiller23 2008.09.21. 17:57:51

Amúgy azt hiszem pont a jelenlegi kormánynak volt egy olyan ötlete, hogy a szociálisan hátrányos helyzetű gyerekeket *kacsint* minél hamarabb kollégiumokba költöztetnék, hogy a környezet/család visszahúzó hatása kevésbé érvényesüljön. Ha jól emlékszem leszavazták mondván nemlehetacsaládjátólelszakítaniagyereket...

gomes 2008.09.21. 18:00:40

Hacs,
Mennyi tunteto allt szemben mennyi rohamrendorrel?
Ha a rohamrendorok feleet civilbe maris sokszoros tuleroben vannak.

kivülálló 2008.09.21. 18:07:17

igazad van jómunkásember...de hát amíg vannak olyan emberek, akik egy félnótás hívó szavára képesek közösen felvonulni az orkokkal, addig tényleg csak az agyonverés a megoldás...

baromarcú 2008.09.21. 18:08:11

Ez az srácok ! Cirkuszt a népnek ! Rágjátok csak a csontot amit elétek dobtak......

A Nép Te vagy (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.09.21. 18:21:18

vakablak (és egy-két más hozzászóló),

Hasonló a véleményem cigány ügyben. Persze vannak igazságelemek sok mindenben amit ellenük fölhoznak, a dolgok összetettek és a cigányok sem egységes réteg, de kilóg a lóláb, előbb van gyakran a cigányellenesség, azután a hozzá keresett igazolás. Láttam én már cigányokat azért szidni eltorzult arccal mert dolgoztak és ezáltal jól ment nekik. Mert, hogy jön ahhoz cigány? Szóval a nem cigány magyaroknak is van miért magukba nézni, ha cigány problémát látnak, több szempontból joggal.

Ez az egész dolog sokban annak a lehetetlen helyzetnek a vonzata amit az országban a pártok kialakítottak. Hogy utóbbinak mi a lényege, jellmzői. sőt, mellék szempontként, hogy abba hogyan illeszkednek egyes cigány vonakozású kérdések itt:

www.kibulizottorszag.net

Ajánlom minden cigány ügytől függetlenül is. Sőt főleg úgy.

A Nép Te vagy (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.09.21. 18:23:02

Baromarcő,

Igen, akkor a fönti linket neked is nagyon ajánlom. Erről van szó.

cseszneki1 2008.09.21. 18:23:22

Ha gyurcsány és pereputtya nem lett vóna, ezek se lettek vóna. Oszt annyi

tökfej 2008.09.21. 18:25:32

Valaki emlegette a munkalehetőséghez költözést. Ennek érdekében pártunk és államunk megtette már a lépéseket ... Az energia áremelések miatti tartozásokkall gyakorlatilag az ingatlant terhelik meg, és innentől egyenes út az intézményesített vagyonvesztés- vagyongyűjtéssel színezett költözéshullámhoz.

tökfej 2008.09.21. 18:30:08

gomes 2008.09.21. 18:00:40

Nagyon eltévedtél ... A rendbontók-rendőrök nem egy meccset vívnak, hanem addig élvezkedhetnek a rendbontók, amíg a rendőrök parancsnokai ezt valami miatt tűrik. Megvan a lehetőség arra, hogy percek alatt a szart is kitapossák a 'T. békés tüntetőkből'. Elég balfaszok, hogy nem teszik. Aki meg ott van, az feltehetően tisztában van a lehetséges következményekkel, tehát innentől nincs 'jogsértés' és hasonló idétlenségek.

bé lotterfeld · http://tundergyar.blog.hu 2008.09.21. 18:30:37

bogárkák, csendben jegyzem meg, hogy ez nem politikai blog. szóval aki holnap visszajön okoskodni, ne csodálkozzon, ha csak egy joy division filmajánlóval kell megküzdenie:)

baromarcú 2008.09.21. 18:30:59

Nézd A Nép Te vagy!
elég jó az írás amire hivatkozol ,bár van benne pár történelmi tévedés!Próbál középen maradni de nemigen sikerál....

gomes 2008.09.21. 18:32:57

cseszneki,
A tortenelem gyurcsannyal kezdodott, ugy-e?

MP33PORTAL · http://downlinkz.com 2008.09.21. 18:33:48

Jó ez a blog. Mint dizányilag XD Mint feszültség keltésileg ötös. XD

MP33PORTAL · http://downlinkz.com 2008.09.21. 18:34:36

@gomes Nem de lehet azzal végződik. XS

bé lotterfeld · http://tundergyar.blog.hu 2008.09.21. 18:35:31

köszi:) a dizájnon azért még kell valamennyit alakítani, de egyszer majd biztos jó lesz.

A Nép Te vagy (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.09.21. 18:42:04

baromarcú 2008.09.21. 18:30:59

Nekem ez ne tűnt föl (a tévedések). Mire gondolsz?

És szerintem nem középen próbál maradni hanem egészen másképpen közelíti meg. Mind kivágná, nem közöttük egyensúlyoz. Messze nem.

A Nép Te vagy (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.09.21. 18:45:03

Lotterfeld,

Sok jó van az írásodban, de nézd el, nem esik le a lényeg. Mi van a képen, kiket ábrázol? Bocs.....

Ez vagyok 2008.09.21. 18:45:53

Én, mint bárki más is visszaszámlálok, hogy mennyivel vagyunk elmaradva. Már a minosziaknál járok, és rá kell döbbennem, hogy visszaszámlálásomban jártam olyan korokban is, amelyek sokkal jobbak voltak, mint amiben most mi vagyunk.

bé lotterfeld · http://tundergyar.blog.hu 2008.09.21. 18:50:15

a nép te vagy:

nem tudom pontosan, kik ezek a csávók, de talán a bombagyar.hu-n nevezték őket budaházy betyárjainak. ők haladtak a menet elején, amikor a hősök teréről megindult a menet. a lényeg igen egyszerű: NEM AKAROM, HOGY ILYEN ARCOK MÁSZKÁLJANAK ABBAN A VÁROSBAN, AHOL ÉN LAKOM.

cseszneki1 2008.09.21. 18:52:30

Ádámmal és Évával, kedves gomes. Az utcai harcok a rendszarváltás óta gyurcsánnyal.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2008.09.21. 18:53:29

Betyár Nindzsa :) Ezen röhögök 5 perce :D

Trishow 2008.09.21. 18:54:00

Ok okozat. Elkúrták. Ez lett belőle. A cigányokkal meg baj van. Nem kicsi, de ellenben nagy.

Trishow 2008.09.21. 18:56:27

Ja, aki meg röhög a Buga Jakabokon, az vezesse az anyjára a vezérbikát. Azok legalább odateszik magukat, ti meg felügyelet nélkül a billentyűzetet veritek.

A.G. 2008.09.21. 19:00:43

Ezek egész egyszerűen elborult agyú, butuska balfaszok. Szót sem érdemelnének, csak az a baj, hogy szétverik a várost az eszetlenek.
Betyár ruha, farmer, bakancs... Mosolyogtató:-))))))))
Ezek a magyarok? De hisz szégyent hoznak az országukra!!!

makacs szennyeződés 2008.09.21. 19:05:47

hajrá csikósnindzsák!

:D:D:D:D:D:D

Trishow 2008.09.21. 19:06:23

Te személyesen mire vagy büszke A.G. Neked mire nem borul el az agyad? A radikalizmus ott erősödik, ahol valami nincs rendjén, te nyugodt arany ember! Vigyázz, még valami baj éri a herendi étkészletedet!

MP33PORTAL · http://downlinkz.com 2008.09.21. 19:13:12

Akkor rajta. Fogalmazzuk meg néhány pontban, hogy mi nincs ebben az országban rendjén?

1. pont ???

Folyt köv a kedves fórumtársaktól.....

Az a baj... 2008.09.21. 19:16:28

Az a baj, hogy winter első mondata a szánalmas: "Ezek a vadbarmok végleg önmaguk paródiájává válltak." Válltak, mi ?! Én meg kitsit mádzsár besélnyi ! Segély-e van-é e ?

Jómunkásember 2008.09.21. 19:16:33

1.pont túl sok a hülye nem dolgozó ingyenélő

panamaa 2008.09.21. 19:17:13

Az ilyen budaházi,tomcat és torockai , miért vannak szabadlábon?
ezek elmebeteg barmok.....hülyegyerek szoknyában a színpadon, mint a rettenthetetlen...tiszta bohóc

bé lotterfeld · http://tundergyar.blog.hu 2008.09.21. 19:19:33

kedves A.G!

szted az, hogy szétverik a fél várost, az szót sem érdemel????

Ez vagyok 2008.09.21. 19:23:32

A Nép Te Vagy szia!
Én is nagyon értékeltem a www.kibulizottorszag.net honlapot. Én azóta a milliomodrésznyi politizálásomat is a nullára csökkentettem. Minden magyarnak el kéne olvasni. Nem bízok ebben, mert egy kicsit husszú. Csak elégedetlenkedni tudunk, de egy hosszabb, normális írást képtelenek vagyunk végigolvasni. Én elsőre elolvastam és nagyon köszönöm annak, aki írta!

A Nép Te vagy (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.09.21. 19:23:34

bé lotterfeld ,

Jogos. Jó, hogy mondod, hogy az élén mentek, mert eddig azt hittem hátulnézet. Jaa?? Kezd derengeni.

Azt is lehetne mondani, hogy ne olyanok álljanak az országnak az élén aminek az ember polgára, amilyenek, Ezt nem ellene mondom annak amit te, hanem mellette. És hát lehet okozati összefüggés a kettő között. Vagy ha nagyon művésziek akarunk lenni, olyasmit is lehetne, hogy ezek a pártok belső tartalmának a képi-anyagi megformálódásai. Valami olyan, mint Dorian Gray arcképe.

Beteg az egész.

A Nép Te vagy (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.09.21. 19:31:54

Ez vagyok 2008.09.21. 19:23:32,

Örömmel hallom, hogy többen vagyunk ez!

De persze nem árt politizálni. Csak nem a kínált keretekben. A valóságot nézve, nem vágyaktól vezeteve nagyon is kell. Az is politizálás, hogy az írást itt ajánlja az ember, meg tetszik neki. Mind a ketten éppen politizálunk.

Sőt amit az írás ajánl, a nem szavazás is politizálás, nem a hiánya. Az egyetlen ami békés és megváltozhat tőle a berendezkedés. Sajnos (még?) sokan nem értik. Képzelőerő hiány lehet ez náluk azt hiszem.

Dupla 2008.09.21. 19:35:24

A baj az, hogy a "módszerváltás" óta az ország vezetése olyan emberek kezében van, akik nem akarnak vagy nem tudnak változtatni a kialakult helyzeten.. Ha rajtam múlna, kiiktatnam mondjuk csak 4 évre a mélyen tisztelt parlamenti képviselőket, és egy kiszemelt szomszédos, mellesleg sikeres ország (tulajdonképpen bármelyiket választhatnám), - divatos szóval élve - szakértőit hoznám a helyükbe..
Amíg ezek a szereplők játszanak a porondon, senki ne várjon érdemi változást..

Amúgy röhelyes, hogy ha valaki azzal, hogy a segély feltételéül némi közmunkát szab ki, ekkora közfelháborosást vált ki.. Egyszerűen no comment

zamek 2008.09.21. 19:37:48

A lelkesedésem egészen addig tartott, amíg a tegnapi tüntetésen meg nem láttam ezeket a csávókat:"

naaaa
ennyi?
azt hittem itt kezdődik a post:)

Ez vagyok 2008.09.21. 19:37:52

Nép Te Vagy! Én mindenkinek ajánlom az írást, de van, aki hosszúnak tartja és nincs kitartása elolvasni. Pedig számomra olyan volt, hogy nem bírtam otthagyni. Idea, hogy lesz annyi normális ember (90%), aki nem megy el szavazni, de végre találkoztam egy számomra nagyon tetsző megoldással. :)

boka · http://csaszu 2008.09.21. 19:37:59

Panamaa! A tomcat-ot ne anyázd, ő " kettős ügynök" . A Torockai meg Budaházy- nak tényleg nincs bejelentett munkahelye.

Asszem a paszományos öltönyömet dobhatom ki, rendelek ilyen bugaci lótenyésztő gúnyát. Gúnya-fétis a trend.

Winter 2008.09.21. 19:41:30

Az a baj: Az a baj, hogy ennyit tudsz.

bé lotterfeld · http://tundergyar.blog.hu 2008.09.21. 19:43:31

zamek, ne légy telhetetlen!:) nézd, egyszerűen belinkelhettem volna a képeket, és odaírhattam volna: most fostam össze magam! (egyébként meg azért is elmehetnek a kurvaanyjukba, mert kis híján elcseszték az estémet, ugyanis a kétes kapcsolatom pont az oktogon meg a hősök tere közt lakik)

A Nép Te vagy (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.09.21. 20:16:51

Ez vagyok 2008.09.21. 19:37:52,

Hogy lesz-e vagy nem az azon is múlik, hogy az ember úgy álljon hozzá, hogy akármi lesz, megpróbálni érdemes. Mert mi a vesztenivaló? És rajtunk is múlik, hogy mennyire terjed a gondolat. Van aki úgy reagál, „úgyse”. Ezeket nem értem. Garancia persze, hogy nincs, valószínűség sincs. Nem is erről van szó hanem, hogy az ember azt csinálja amit helyesnek tart, nem amiről garanciát kap olyantól aki eleve világos, hogy nem tud adni, tehát csak hamis garacia lehet. Sokan mégis szívesebben követik az utóbbit, mert rövidtávú hasznot húznak belőle. Azt, hogy átmenetileg kellemesebb a közérzetük, merthogy van ígéret amibe lehet kapaszkodni. Csak aztán jön az újabb csalódás és mélyül a traumájuk.

Krisa 2008.09.21. 20:36:13

nem ezektől kell rettegni ezek nem lopják el a telód,nem vernek meg mert magyar vagy csak vonulnak-ennyi.am pedig jogosan.miylen már h a cigányok itt vonulgatnak a mi országunkban miközben ennyi bajt okoznak....én a szélsőjobbal vagyok

today05 2008.09.21. 20:55:07

Dupla! a közmunkához kötött segély volt az első olyan hír az elmúlt pár évben, amitől őszintén mosolygni kezdtem, melengette a kis szívem, hogy végre valaki nem volt beszari, de a magyar ember jószokása, mindig fúj a másikra, tökmind1, hogy miről is van szó.

A korábban írt nincs mindenhol munka fejezetre annyit tudok mondani, hogy kifogás kifogás, bla bla bla. Ha én képes vagyok 25 km-t buszozni dugóban, 8km/h átlagsebességgel minden nap munkába (csak egy irányban), akkor más miért nem tudja megtenni, (vonattal akár 100-120 km is kijön, ha van gyors, vagy IC ugyanannyi idő alatt amit én a buszon üldögélve töltök) én nem rinyálok, inkább pénzt keresek. ennyi

U.I.: amugy kellemes meglepetésként ért, hogy kultúrált keretek közt folyik a beszélgetés. Nem ezt szoktam meg a tüntetéseket/szélsőjobbosokat boncolgató postok után.

A.G. 2008.09.21. 20:59:23

Trishow!
Ahol ilyen seggarcok nyugodtan menetelhetnek, majd randalírozhatnak, ott tényleg valami nincs rendjén. Büszke pedig sok mindenre vagyok, kivéve az ilyen csőcseléket.

Tisztelt bé lotterfeld!
Pontosan azt írtam, hogy azért beszélünk csak róluk, mert feldúlták a fővárost.

közlekedési bűnöző 2008.09.21. 21:02:00

gramercy:

Az idézet George Washingtontól van szerintem, a válasz pedig rá:

"A hazafiság nem más, mint az erőszak önigazolása"

Oscar Wilde

Szalahadin 2008.09.21. 21:04:47

Páneurópai Harci Kos!
"Nem él mindenki városban, vidéken vannak olyan pontjai az országnak ahol remény sincs arra, hogy az ember dolgozhasson." Na ekkora demagóg faszságot is rég olvastam. Jártál te már napközben, munkaidőben mondjuk a VIII. Diószeghy utcában? Budapestnél nagyobb város momentán nincsen, a liberális kisebbség hihetetlen számú képviselője viszont egyáltalán nem munkával múlatja az időt, akkor ez hogy van? Vagy azt azért kijelenthetjük, hogy aki Pesten élve is kizárólag az élősködést és a bűnözést tartja elfogadható életformának, az NEM AKAR dolgozni?

mókuska 2008.09.21. 21:12:14

ezeket nem a Rúzsa Sándor tanította ki, miközben baktatott a lova a tápiószecsői csődörvásáron? vagy hunnan gyüttek ezek?

XSun (törölt) 2008.09.21. 21:12:27

Skacok ami a cigányok törvény előtti egyenelőségét illeti, közúti kihágásokban a cikgányoknak kedvez a rendőrség.
Magyarul a cigányokat nem csesztetik a rend derék őrei mert ők sem keresik a bajt maguknak, inkább az átlag honppolgárt basztatják mert tudják hogy nem lincseli meg a rokonság.
Elmesélek egy történetet, ez az egyik munkatársammal esett meg itt győrben.
Egy vasárnap délután elment a gyerekkel a helyi Mek Döncibe.
Kisvártatva bejött egy népes roma család, egyenként 150 kilóra felhízva ahogy kell meg 50 kiló fux a nyakba ahogy illik.
De nem is ez a lényeg.
Kb. egyidőben végeztek a kajálással.
A cigány family mivel gondolom megfáradt a heti munkában úgy döntött hogy nem a parkolóban parkol hanem felhajtott a járdára a merdzsóval hogy 3 méterrel közelebb legyenek a Mek döncihez.
A család szépen betuszkolta magát a mergába és a vezetőülést egy 15 éves forma gyerek foglalta el majd szépen elhajtottak.
Az érdekesség az volt hogy mindezt végignézte két rendőr akik a mekdönci melletti autómosónál ácsorogtak.
Na ezek után a kolléga beültette a gyereket a kocsiba majd elhajtott de a rend derék őrei megállították hogy ellenőrizzék a biztonsági gyermekülés szakszerű bekötését.
Tök komolyan azt ellenőrizték hogy a gyerek a gyerekülésben szabályosan van-e bekötve.
Erre mondja a kolléga hogy oké ellenőrizzenek csak ez a dolguk, de ha már így együtt vagyunk az előbbi roma csapat akik a mergával a járdán parkoltak noha ott a felfestett parkoló meg a sofőrnek valszeg jogsija sincs mert max 15 éves, na azkat miért nem ellenőrizték?
Az volt a válasz hogy ők nem láttak semmit...
Na erre varjatok gombot.

közlekedési bűnöző 2008.09.21. 21:16:25

A frászt.... Thomas Jefferson.... :)
Keverem a korai USA elnököket....

beleszolok 2008.09.21. 21:19:54

Szerintem vidéken is látszik, hogy ki az aki hajlandó lenne dolgozni, és ki az aki nem.

A célpontban is látszott, hogy egy csomó normális cigány ember van, aki szívesen dolgozna, ha lenne mit. És nagyon sokan örültek is annak, hogy dolgozhatnak közmunkában a pénzért amit kapnak.

Már a házukon is látszik, hogy amelyik ember dolgos, annak rendben van a háza, kertje, amelyik meg nem, annak egy rohadvány putrija van.

boka · http://csaszu 2008.09.21. 21:21:20

Tényleg kulturált kommentek vannak ! Úristen , hol vannak a hardcore anyázók ? Valamire készülnek, az biztos.

Jó éjszakát .

XSun (törölt) 2008.09.21. 21:22:23

Ami a mobilitást illeti:
A mobilitás egyik hátráltató tényezője az hogy az ingatlanárak vidéken fényévekre vannak a várostól.
Aki valamilyen szerencsétlen régióban lakik, az egy komplett kertesház árából egy jobb régióban egy panelt sem tud venni.
Az emberek meg elég gyarlók hogy kötődjenek a vagyonkájukhoz.

Amerikában azért annyira mobilak az emberek, mert alig van saját tulajdonú házuk, többnyire bérlik amiben laknak, tehát egy bérleményt elég könnyű otthagyni és menni tovább.
Bár nem ismerem az amcsi lelket szerintem nem lehet valami frankó gyökértelennek lenni, egy kontinens méretű országban folyton bolyongani a megélhetés után, hát nem tudom, lehet az amcsik élvezik nekem furcsa.

marosy 2008.09.21. 21:27:32

Lófaszt a seggetegbe ballib gyurcsány-seggnyalók.

Szalahadin 2008.09.21. 21:28:10

vakablak!
Ha arra akarsz rávilágítani, hogy ez egy tyúk-tojás probléma, abban igazad van. (egyik fél sem akar bizalmat előlegezni a másiknak a múltbeli rossz tapasztalatok okán)
Amiben nincsen, hogy az iskolában faji alapú szegregáció van, ezt néhány megélhetési gyűlölködő szociológus hakapeszi terjeszti ugyan, de mindez nem erősíthető meg hétköznapi tapasztalatokkal.
Konkrétan mit értesz azalatt, hogy "nem részesül minőségi oktatásban" a cigánygyerek? Mielőtt felböfögöd az összes aljas liberális lózungot, álljunk meg egy pillanatra. Mi a teendő abban az esetben, ha a purdé NEM AKAR minőségi oktatásban részesülni? Nem érdekli, az iskolába konkrétan azért jár, mert naqyszünetben kap enni. Otthon a tisztelt szülők nyilván elisszák az utána kapott segélyt is.
Tehát önmagába igaz az az állítás, hogy a cigánygyerekek többsége igen szar helyzetben van, aljasan hazug viszont az állítás hogy erről valamiféle apartheid rendszer tehet. Sokkal egyszerűbb a megoldás: a cigánygyerekkel a saját családja baszik ki, nem kicsit, nagyon. Az ilyen irányú problémák legfőbb felelőseit a családban kell keresni, nem az iskolában. Az ELTE Radnóti Gyakorló Általános Iskola sem tehet semmit, ha a gyerek olyan közegbe magy haza, ahol a 16 tagú családnak összesen van 8 osztálya, folyamatosan sulykolják a gyerekbe, hogy nem a matekot kell megtanulni, hanem lopni. Ha megpróbálja mégis, nem az iskola húzza vissza, tartja árulónak, közösíti ki, hanem a saját környezete. Akkor meg mi a kócos faszról beszélünk??!! Undorító ez a liberális nyafogás, amelyik minden felelősséget a többségi társadalomra kíván hárítani egy olyan népcsoport folyamatos beilleszkedési kudarcáért, akik a XIII. századtól jelen vannak a Kárpát-medencében, de valahogy egyik rendszerbe sem tudtak beilleszkedni.
De rendben, játszunk el a gondolattal, hogy mi magyarok ilyen csúnya fajgyűlölők vagyunk, nézzünk szét pozitív példákat keresve. Mutass nekem EGYETLEN olyan országot, ahol a cigányok frankón beilleszkedtek, többségük dolgozik, igyekszik az iskolában, tiszteli más munkájának gyümölcsét. Ezt látjuk? Nem azt, hogy Olaszországban rájuk gyújtják a gettót, Szlovákiában a hadsereg segítségével leverik a segély kurtítása ellen lázongókat, a román Nyugat-Európa legtöbb pontján legalábbis gyanús hangzású a kolduló és bűnöző, Romániából szétfröccsenő cigányok miatt? Tényleg nem ezt az utóbbi képet látjuk? Ha igen, akkor még mindig biztos, hogy a "fajgyűlölő magyar rendszerben" van a hiba??? Talán ha megpróbálnád a jövőben ezt a tájékozódás nevű dolgot nyitott szemmel előadni, többre mennél.

SUNDÁM BUNDÁM 2008.09.21. 21:28:51

Az „álcsikósok és kondások, magyar trapperek”, akik kiszabadultak a Hortobágyról és felköltöztek Budapest utcáira. Reméljük mielőbb visszamennek a Hortobágyra a jurtáikba, ahova valók. A szürke marhák ( magyar barmok) , a mangalica disznók közé.
Volt pofájuk ( maszkokkal eltakarva, mert, csak így bátrak) felvonulni az elmaszkírozott pesti csőcseléknek fővárosunkban. Lejáratva ezzel a tisztességes és becsületes , a magyar turisztikai látványosságot képező becsületes igazi csikósokat és kondásokat, marha pásztorokat. Szó se róla „Nemzetünk büszkeségei lettetek” tegnaptól. Mohácson is jó mutattok majd a busójáráson a jövő tavasszal. Büszkék lehetnek rátok szüleitek barátaitok szépen mutattatok Budapest utcáin. Az arcotokat valószínűleg azért takartátok el , hogy ne láthassa az ország és a világ, hogy milyen „baromi jó arcvonásaitok” vannak, a sugárzó értelem biztos nem rí le az arcotokról. Mert, hogy nem emberi, annyi már bizonyos, főleg nem igazi Magyar, aki arcával vállalja tetteiért a felelősséget. No ilyenek vagytok Ti a szélsőjobboldali csőcselék, akik lejáratjátok hazánkat. A jólneveltség az ami hiányzik belőletek. Legalább már tüntetni tudnátok, de azt nem, csak törni és zúzni tudtok. Ez lenne a szélsőjobbos magyar virtus? Szégyenteljes, csak az a baj , hogy a tiszta lelkű, őszintén gondolkodó, sok-sok millió Magyar Embereket járatjátok le ti Isten barmai, azzal amit meggondolatlanul, a jó balhé kedvéért csináltok. Szégyelljétek el magatokat és tűnjetek el valami őserdőbe, ahova valók vagytok. Civilizált magyar nem viselkedik úgy mint ti, Magyarország szégyenfoltjai a tegnapi balhézásotokkor. Egyébként, hogy tudjátok kik is az igazi csikósok azt a következőkben ismertetem nektek. Tanulhattok belőle.
Az igazi csikósoktól meg azt kérném, hogy a karikás ostoraikkal neveljenek meg titeket, ha már anyátok és apátok nem tudott.

„A csikósok egykor igen megbecsült tagjai voltak a magyar társadalomnak. Jellegzetes lószerszámot használnak ma is, ez az úgynevezett patrac, a heveder nélküli nyeregféleség. Terelőeszközük a saját maguk készítette, díszes karikás ostor, mellyel a ménest terelik. A csikósok legfontosabb társa a hátaslovuk, melyet sok mindenre megtanítanak. Régen hasznos módszer volt a ló-fektetés, így az éles szél és a támadók elől is megmenekülhetett ló és lovasa.
Ma a csikós bemutató ügyességi gyakorlatai között ló-fektetés, ló-ültetés és kendőlopás is szerepel. Egy történet szerint réges-régen egy német úr fogadást kötött egy alföldi csikóssal, hogy az ő kutyája okosabb a lónál. A német úr azt állította, hogy a kutya azért okosabb, mert urasításra leül, lefekszik - erre a csikós bebizonyította neki, hogy az ő lova is képes ugyanerre. Azóta ez a mutatvány a csikósok körében hagyománnyá vált.
A csikósoknak nem volt más eszközük, amivel megvédjék a méneseiket a rablóktól és a vadállatoktól, ezért megtanultak mesterien bánni az ostorral, ami nem csak fegyver lett, hanem játékaikban is szívesen használták.”

Ti nem játékot űztök, hanem politikai baromságot, barmok módján viselkedve. Ti vagytok Európa válogatott ázsiai gondolkodású csőcseléke Magyarországon. Az Ország többsége nem büszke rátok, hanem szégyelli, hogy ilyen fiatalokat, nevelt a közel húszéves demokrácia. Szégyen és gyalázat, hogy idejutottatok a XXI. századi Európában.

BLovi 2008.09.21. 21:33:15

Amúgy nem minden csak fekete vagy csak fehér...
Az a baj, hogy a médiában/közbeszédben sokszor egybemosnak olyan dolgokat amit nem kéne...Mint ahogy nem minden baloldali szavazó kommunista, nem minden liberális szavazó buzi, ugyanúgy nem minden "szélsőjobboldali" állampolgár fajgyűlölő...
Biztos vagyok abban, hogy a tegnapi "ellentüntetők" között is sok normális ember volt. Persze nem őket fogja a tévé mutogatni.

XSun (törölt) 2008.09.21. 21:34:58

Roma felzárkoztatás:
Szerintem elsősorban a cigány értelmiségnek kellene ebben legelöl haladni. Ha másra nem a saját fajtájukra csak hallgatnának szerintem.
Ha egy cigány mondaná a sajátjainak hogy tanuljatok vazze az mégis máshogy veszi ki magát mintha ugyenezt a gárdisták ordibálnák.
Sőt ha maguk a cigányok kezdeményeznék azt hogy a cigányoknak legyen saját cigány iskolájuk.
Na most mielőtt még apardheiddel vádolnátok elmondom mire gondolok.
A probléma ott kezdődik hogy a putriban lakó cigány és egy átlag magyar gyereke között már az általános iskola 1. osztályában eltérés van a magyar javára.
Eltérés azért mert a putriban lakó gyerek tök más környezetben nevelkedett eddig, egy csomó fogalommal nem is találkozott ezidáig ami az átlagmagyar gyereknek természetes.
Azthiszem ezt iskolaérettségnek hívják.
Tehát a cigánygyerek már a rajtnál hátrányban van mert szart helyről indult. Mivel hátrányban van, le fog maradni, ő lesz rosztanuló hülyegyerek az osztályban, a végén persze szarik az egészbe mert nem lesz semmiféle pozitív visszacsatolása az iskolában és a végén szépen kibukik, oszt jónapot.
Tehát ha lennének ilyen spéci cigány iskolák cigány tanárokkal akik pár év alatt szépen ledolgoznák azt a hátrányt amit a putri miatt begyűjtöttek a gyerkőcök utána lehetne közös osztály.
Mert a végső cél az lenne hogy a cigányok gondolkodásban meg minden egyébben kompatibilisek legyenek a többségi társadalommal.
De ehhez a cigány értelmiségre is szükség van.
Ha ezt a magyarok csinálnák akkor fejüldözés meg szegregáció meg minden, de ha a cigányok kezdeményezik akkor meg kiemelkedési kitörési kísérlet a szarból.

makacs szennyeződés 2008.09.21. 21:36:46

XSun:
ez tök így van, az a baj ezzel, hogy ennyi pénzért ez jár, úgy értem, ha én rendőr lennék, akkor nem kockáztatnék havi 80-ért, hogy belekössek az ELIT-be, azaz a merdzsós fémkereskedőbe.

és hamár ugye öntökönrúgás, hát az a legnagyobb, hogy olyanoknak tartjuk fent, érvényesítjük erőszakkal a "személyiségi jogait", és az "alkotmányos jogait", akik bármikor elveszik ezt másoktól.

miért liberalizmus az, amikor az én gyerekemnek a neki megfelelő tanulási lehetőségét korlátozzuk, csak hogy más csekélyebb oktatási elvárásait (ld. a szülő nem AKARJA iskolába járatni) erőszakkal érvényesítjük?

én, mint volt szdsz-szavazó kérdezem, hogy miért liberális dolog a nemcigányokkal szembeni negatív diszkrimináció?

miért esélyegyenlőség munka nélkül ugyanannyit keresni, mint munkával?

BLovi 2008.09.21. 21:37:57

Egyébként szánalmas, hogy Magyarországon minden jobboldali szimpatizáns sokak szemében náci/fasiszta/rasszista, meg még tökömtudja mi abban az esetben ha nem MDF és nem FIDESZ szavazó. Igenis van igény arra, hogy a FIDESZ-től "jobbrább" is legyen egy politikai párt, ugyanis a sokak szerint tutyimutyin viselkedő fidesz és a rendőrautó gyújtogató maszkosok között még jócskán vannak kategóriák.

XSun (törölt) 2008.09.21. 21:41:27

Ja még egy gondolat az előzőhöz.
Azt nem tartjátok viccesnek hogy pl. itt magyarországon az összes kissebség azért harcol hogy legyen neki saját iskolája, kivéve a cigányokat.
Most komolyan:
A svábok a horvátok a zsidók stb. harcolnak hogy legyen olyan iskolájuk ahol az ő nyelvükön az ő kulltúrájukon keresztül oktathatják a gyerekeket és büszkék rá hogy nekik van ilyenjük.
Ha ez a cigánysággal kapcsolatosan merül fel akkor fajüldézés van meg holokauszt.

blu 2008.09.21. 21:41:28

Ez az ország elveszett!!!

Kovcsiubcsi 2008.09.21. 21:46:03

Lotterfeld:
"A lelkesedésem egészen addig tartott, amíg a tegnapi tüntetésen meg nem láttam ezeket a csávókat:"

Mi az hogy "csávókat"? Drapp-e vagy hogy drappul beszélsz?

vakablak:
"A cigányok jobbára jogfosztott állapotban élnek, ezért önvédelmi okokból is ésszerűnek tűnik számukra a sajátjaik között maradni."

Valóban jogfoszottak, jobbára előzetesbe sem rakják őket a napi rendszerességű rablógyilkosságaik okán, így valóban nehéz a sajátjaik közé kerülni.

Méghogy apartheid, méghogy faji szegregáció, a drappok java fajgyűlölő, fehérgyűlölő, magyargyűlölő. Mikor hallasz olyat hogy egy cigányt megdorgálnak ha parasztozik? Próbálj meg te cigányozni, egyből lenáciznak. Kettősmérce, diktatúra, cigányterror.

Nem aszociális hanem tudatosan antiszociális életet élnek közülük nagyon sokan, mi több, arra nevelik a gyerekeiket is. Szubhumán, élősködő életmódra.

Gomes, mit tehetsz az elfogadható viszonyért? Még több pénzt adsz? Előzékenyen kifolyatod a véredet hogy meg se kelljen szúrniuk ha épp kirabolni támad úri jókedvük? Vagy hogy képzeled?

Vegyétek tudomásul hogy a kormány szándékosan gerjeszti az indulatokat, hogy a hatalmát fenntartsa. Panem sokaknak nincs, marad a circenses, addig se hallják a gyomruk korgását amíg kattognak a csikósninnyákon. Fel kellene kötni az egész díszes országgyűlést, pártállástól függetlenül, örök mementóul minden eljövendő magyar politikus számára.

sprenczl 2008.09.21. 21:48:17

Gerjesztett műbalhé. Sok százezer,feltüzelhető, agrasszív, alacsony ingerküszöbű "kissebbséget" használva fel a célra.
kisgazda.info

Kovcsiubcsi 2008.09.21. 21:51:13

Egyébként a ninnyák azért takarták el az arcukat mert tavaly októberben többen közülük a másik oldalon oszlatott avagy magasabb beosztású figurák szilváék csapatában és nem kellene hogy ez valakinek feltűnjön. Valszeg. Sőt, simán.

Gambino Jr. 2008.09.21. 22:11:06

Egyrészt rohadjon meg az összes nemdolgozó egyén (jellemzően cigány), meg rohadjon meg az összes fasz (jellemzően magyar) fasiszta (jellemzően magyar) állat akiknek nincs jobb dolguk, mint az én adómat elherdálni. Cigány, dolgozz! Magyar, gondolkozz!

makacs szennyeződés 2008.09.21. 22:12:47

azért Kovcsiubcsi, ha ezt egy betyárninnya meghallaná, azért szerintem kapnál karikás nundzsakut a búrádra.

:D

makacs szennyeződés 2008.09.21. 22:33:05

egyébként én is halogattam sokáig, de egy ideje már én sem reménykedem: ez az ország tényleg reménytelen. :)
kicsit sajnálom, de egyre kevésbé.
ezt érdemeljük.

el lehet itt lenni, egész jól, ha immunis vagy a bunkókra, és nem érdekel, hogy a fizetésed felét csalod, én is elvagyok, de ha pl. pici gyereked van (mint ahogy nekem is), egyszerűen felelőtlenség nem megpróbálni elhúzni.

asszony is könyörög, hogy csináljak valamit, hogy oviba már ne kelljen ide járnia a picinek. igaza van.
10-20 év múlva, ha tehetem, majd ide fektetek be. vagy nem.

Demo · http://nepkoztarsasagot.blog.hu 2008.09.21. 23:04:37

Nini, hát nem kinn voltál az indekszen?

erre sört kell.

Lotterfeld Boholy · http://www.boholy.blog.hu 2008.09.21. 23:14:18

kint, bezony:) szerencsére viszonylag épeszű kommentelők írtak, amit ezúton szeretnék megköszönni. fárasztó lett volna órákon keresztül moderálni a betyárninjákat...

makacs szennyeződés 2008.09.21. 23:19:52

na.
ez volt az első fellépés?

Lotterfeld Boholy · http://www.boholy.blog.hu 2008.09.21. 23:23:51

indexileg? nem. ennek a blognak az elődjéről szépen rakosgatott ki az index, meg a blog.hu is, de tündérgyár néven még nem volt.

Meauw 2008.09.22. 21:58:28


Jó volt nagyon a poszt!Gratula, minden szépeket. nyaú

Xezs 2008.11.05. 21:05:32

Nem kell a melébeszélés a tisztelt kommentelők részéről, a posztírónak igaza van. Az ember mindig ki tudja találni hogy miért ne dolgozzon. Ne hozzunk hát fel semmiféle okot erre. Ismerek egy embert aki azt mondta: Én nem arra vagyok kíváncsi hogy miért nem sikerült, hanem hogy hogy oldottad meg.

Na a munkához is így kéne hozzáállni. MINDENKINEK.
süti beállítások módosítása