Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
jan 25 2009

Júdea Népe Front

A mai bejegyzés politikai jellegű, ezért outsourcingoltam.


jan 22 2009

22:48

Rémlik, mintha olyasmi lett volna tegnap, hogy Bé Erzsébet burgonyakrokettet és sajttal töltött pujkamellett sütött az ÉN lakásomban, aztán meg jött egy ember, akinek a kabátja leszakította a fogast. De semmi ez még, mert később a kocsmában lekisfiúzott egy nálam négy évvel idősebb fazon, de fizetett rendesen, úgyhogy megbocsátottam neki. Közben jöttek ilyen mézes meggypálinkák és vodkák halál összefüggéstelenül, és amikor a hivatalos záróra után igen sokkal kiraktak minket, a T-mobile egyik fejlesztőmérnöke is átjött hozzám afterparyra. Cigányzenét játszottunk hajnali négykor. Én a viszonylag pontos Shadow SPH1-en, míg Bé Erzsébet a két hónapja hangolt Ibanez Roadstaron kísért, a macska meg tüzelni kezdett, szóval ő is beszállt a bandába. Aztán a mérnökember is lelépett, de még rendesen ölelgetett a kapualjban. Büszke vagyok magamra, mert még ennyire részegen sem engedtem, hogy puszit adjon. Reggel képtelen voltam rágyújtani, és a kávénak még a gondolatától is a hányinger kerülgetett. Csináltam magamnak egy kínai levest, aztán visszafeküdtem. Többször volt ma már úgy, hogy megmozdulok, de aztán úgy inkább mégsem. Fel is adom ezt a dolgot. Álmodjatok szépeket, és paráználkodjatok helyettem is!


jan 19 2009

miniszteriális

Jó ideje már nem Word-öt használok a gépeléshez, hanem Google Docs-ot. Szeretem, mert bárhonnan el tudom érni az anyagaimat, használható, és ingyen van. A leggyengébb pontja a helyesírás-ellenőrzés. Az még nem megy igazán. Semmi gond, mert Firefox böngészőm van, ami szintén nyújt ilyen szolgáltatást. Na, az a durva, amikor ezek ketten törik a magyartot! Begépelem, hogy "indusztriális". A Google Docs egyből megvonja a vállát; ilyet ő nem hallott sose, de mán akkorra a Firefox is aláhúzta pirossal, hogy hülye vagyok. A kis rókának azért rémlik valami, és felajánlja helyette a következő lehetőségeket: indusztrializál, indusztrializmus, miniszteriális, Hindusztán.
   Úgy volt, hogy nem veszek ma sört az éjjelnappaliban, de miniszteriális másképp határozott. Fejet hajtok a hatalom előtt.

Ápdét!

(ennek nem akartam külön posztot, úgyis hasonló témakör)

Drága, egyetlen Aran-ka! Nagyon-nagyon sok vodkával jössz nekem! A bringás kesztyűknél az egyiket - szerinted - úgy hívják, hogy Ride Hand. Én meg fél órát molyoltam vele, hogy akkor most ez mi a vér lehet? Lovagló kéz? Kéziló? Fiúknak rendszeresített szexuális segédeszköz? Aztán véletlenül belenéztem az eredetibe, ahol meg így szerepel: Ride Hard - Tekerj Keményen.
   :)


süti beállítások módosítása