Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
jan 02 2009

józsi 2.0

Mózes a hegyen: nyolcadik nap

XY hölgyismerősöm beregisztrált az egyik társkereső oldalra, mert az instant megtermékenyítésre jelentkezőkön kívül nem volt egy épkézláb pasi sem a látóterében. Egy nap alatt negyven bemutatkozó levelet kapott, és rövid mérlegelés után törölte magát az oldalról. Megmutatta nekem a termést, hát sírva röhögtem. Íme a legbrutálisabb fénykép:

Józsi az OBI barkácsáruházban fényképezi le magát, mert tudja, hogy a nők ösztönösen vonzódnak az építőanyagokhoz és a fúrógépekhez. A képbe diszkréten belóg Józsi 2.0-ás verziója, Öreg Jóska is. Ilyen lesz ő húsz év múlva: szakképzett alkoholista, a kasztjára jellemző gyerekcsináló sapkában. Ugorjatok rá, lányok! Cím, telefonszám a szerkesztőségben.
 


jan 01 2009

elbocsátó, szép üzenet

Mózes a hegyen: hetedik nap

The Cure - Exploding Boy / A szétrobbanó fiú

egy szót sem értettem abból, amit beszélsz / nem hallottam semmit / csak mondtad, amíg fel nem dagadt a nyelved / és aztán is mondtad még kicsit / tudtam, hogyha lelépek / lelépek örökre / és még csak vissza sem nézek / hát mondd magadnak, hogy újra kezdjük / mondd magadnak, hogy nincs itt a vége / mondd magadnak, hogy ez nem történhet meg / nem így / nem ma


süti beállítások módosítása