Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
dec 29 2009

a szőke, nagymellű pultoslányokról

Csörög a telefonom, Zoltán hív a Tündérgyár vezetőségéből, hogy menjek már le az építkezésre, mert egy csávó engem keres. Eléggé megszeppent hangon hadarta ezt el, és hiába kérdeztem, nem bocsátkozott részletekbe. A pince vállban kicsit szűk volt a képen látható fiatalembernek, aki kedvesen üdvözölt egyébként, és elmondta, hogy a Harder Generation oldalon olvasott rólunk egy posztot, és lejött úgymond felajánlani a szolgálatait. Néztem nagyokat meg hümmögtem magamban, hogy mi egy kedves helyet szeretnénk csinálni, oda megnehogymá' lejöjjön egy rommá varrt benga nagy állat, de tovább beszélgettünk, és erősen megváltozott a véleményem. A Srácot Cziegler Andrásnak (ismertebb nevén: Gnoo) hívják, és ő üzemelti/zárja be éppen a Torpedo kávézót. Tett is egyből egy visszautasíthatatlan ajánlatot, hogy vigyünk el onnan mindent, amire szükségünk van, mert ő már csak egy búcsúbulit rendez szilveszterkor, aztán viszon'hallásra.
    Mivel ezen a helyet négyen csináljuk, legalább ötféle véleményünk van bármilyen kérdésről, és folyamatosan vitatkozunk. Egy dologban azonban teljes volt az egyetértés, hogy pultosnak nagymellű szőkét veszünk fel, aki mosolyog, domborít, és meg vannak érte őrülve a vendégek. Ahogy nyomta nekem a szöveget Gnoo, rájöttem, hogy mindez tévedés volt, mert pontosan egy olyan arca van szükségünk, mint ő. Tény, hogy simán megdumált az ember, de ezt is az ő javára írom, mert a Jedikhez hasonlóan én sem dőlök be az elmetrükköknek. Legalábbis általában. Hatalmas ember, hatalmas szív, hatalmas szöveg, ez az ő titka. Szilveszterkor már velünk is lesz, mert úgy döntöttünk, hogy a Torpedo záróbuliját összevonjuk a romokon táncolós szilveszterrel. Aki még jönni akar, az igen gyorsan kérjen meghívót, mert rengetegen jelentkeztek, és véges a keret.


A bejegyzés trackback címe:

https://tundergyar.blog.hu/api/trackback/id/tr891630632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fruschka · http://kaleid.blog.hu/ 2010.01.01. 18:02:58

hogy sikerült a buli :)?

kíváncsi vagyok a helyre, amint megnyílik, tuti bekukkantok :)

Lotterfeld Boholy · http://www.boholy.blog.hu 2010.01.01. 22:44:57

a buli nagyon jól sikerült. benne volt, hogy elamatőrködjük, de végül minden összejött. képek itt: www.facebook.com/album.php?aid=2053137&id=1248683781&l=be2d55064d

Fiorella Fitzpatrick · http://fiorellafitzpatrick.wordpress.com/ 2010.01.21. 22:33:17

na és, hivatalosan is megnyíltak már a kapuk :)?

Lotterfeld Boholy · http://www.boholy.blog.hu 2010.01.22. 18:50:33

@Fiorella Fitzpatrick: nem, még odébb van a nyitás, de már csak pár hét:)
süti beállítások módosítása