Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
feb 08 2009

pina pina punci, vagina és nunci

Bal oldalt felül láthatók a Tündérgyár legnépszerűbb termékei. Toronymagasan és masszívan vezet a van isten, van punci fantázianevű poszt, hála szívem szottyának, a Google világvállalatnak. Már régebben akartam írni erről a dologról, de most lett igazán aktuális.
    A statisztika szerint a legtöbben a "Tündérgyár", vagy a "punci" kulcsszó alapján találják meg ezt a blogot. Az előbbi - elenyésző kisebbségben lévő - felhasználókat meg tudom érteni, ám a puncivadászok motivációja rejtély előttem. Megnéztem egyszer, százhatvanhetediknek hozta ki a gúgli a blogomat, ha puncira kerestem. Becsuktam a szemem akkor, és elképzeltem azt az embert - már elnézést a kifejezésért - aki bevonul a laptopjával a vécére, és nekiáll pinára vadászni az internet útvesztőjében. Végignyálaz százhatvanöt oldalt, aztán ide kattint. Mennyi esze lehet az ilyennek? Én persze nem tudhatom - mert nem vagyok az a fajta, akit ez érdekelne - de hallottam már rendes pornóóldalakról, sőt olyan helyekről is, ahol ugyanúgy, mint a youtube-on, kismillió szexfilmet lehet megnézni halál ingyen. Mondom, nem vagyok biztos benne, mert engem ez az egész hidegen hagy, de ha egyszer - véletlenül, neadjúristen - arra támadna kedvem, akkor fejből tudnám, hova kell kattintani. Természetesen tájékozatlan vagyok ezügyben, de biztos nem úgy állnék neki a dolognak, hogy beütöm a keresőbe: punci.
    Néhány nappal ezelőtt megugrott a Tündérgyár nézettsége. Betudtam ezt annak, hogy emelkedett a pagerank (ez egy viszonyítási szám. Minél nagyobb, annál hitelesebbnek tartja a kereső az adott oldalt), de nem foglalkoztatott különösebben a dolog. Elkezdtem anyagot gyűjteni ehhez a bejegyzéshez, és kitaláltam, hogy leereszkedem helyettetek is az erkölcsi fertőbe, és kikeresem a százhatvanöt találat közül a leghúzósabbakat. Akkor néztem igazán nagyot, amikor kiderült, hogy a már sokat emlegetett kulcsszóra nyolcadiknak, az első oldalon hoz engem a Google. Nem pontosan ilyen hírnévre vágytam, de tartok tőle hogy ennyit tudok, és ezt érdemlem.
    Büszke vagyok rá, hogy ebben a mezőnyben végeztem igen előkelő helyen:

Breaking News! Tegnap óta valaki észbekaphatott, mert visszacsúsztam százhuszonharmadiknak. Úristen, vége a karrieremnek!:)


A bejegyzés trackback címe:

https://tundergyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5929631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blö 2009.02.08. 11:35:07

Egyre lejjebb csúszol. Szar ügy.
Dehamár. Beírtam: picsa.
Első találat:
www.hetkoznapicsalodasok.hu/

blö 2009.02.08. 11:57:38

próbáltam még ilyen antireleváns -nem genitália de mégis- címet találni, de most majd félóra után ezt azonnal abbahagyom. tudod kivel szorakozzál LB.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2009.02.08. 15:42:45

Az mennyire milyen, hogy az "elvágyódás tündérhonba" keresésre a következő a válasz:

Keresési javaslat: elvágyódás tündérhínár

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2009.06.03. 14:56:06

bezony, a Gugli ketresési javaslatai magasan vernek minden elborult írót

Édi-béni 2009.09.22. 22:00:01

gondolj bele mekkorát csalódhat a puncivadász, hogy egy szaftos oldal helyett esszéket talál. Én inkább a fejére lennék kíváncsi, mikor betölti az oldaladat.

serjsoadfan · http://autostat.hu/cikk-kereso 2009.09.23. 12:44:55

Dicsfényből a valóságba.
Értékrend- Érték REND.
...és most megyek és rákeresek.
süti beállítások módosítása