Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
okt 06 2008

a következő rész tartalmából

A szerző összefut Őz Zsoltival, aki időközben oszlásnak indult.
Kölcsönösen győzködik egymást egy darabig, hogy milyen szarul néz ki a MÁSIK, majd telefonszámot cserélnek és elbúcsúznak.
A szerző jóindulattól vezérelve elkezdi írni Őz nekrológját, igyekszik magyarról magyarra fordítani egy dalt az első Ugatha Christie lemezről, majd feladja, és közeli barátságba kerül egy üveg rosé borral.

ápdét!

Ez a poszt csak jövő hétre várható, de kárpótlásul lesz benne igazi Őz Zsolt interjú videóval, felkérés házibulin gitározásra és speciális szendvicsek gyártására...


okt 06 2008

marketingfogás

Mivel rendszertelenül posztolok, állandóan bebukom az Indexen kurvulással* szerzett olvasóimat. A látogatottság hamar visszaesik egy gimnáziumi zenekar búcsúkoncertjének szinjére, ami nem tesz jót az egómnak. Be lehet szólogatni, hogy mit érdekel ez engem, de hát a blog egó-műfaj, ezt van. Azt találtam ki, hogy írok olyan kis beetető posztocskákat, hogy mire lehet számítani a közeljövőben. Tudod, mint amikor a brazil szappanopera végén vetítenek, hogy nézd meg a következő adást is, mert akkor már biztos kiderül, hogy Armandó miért nyúlkált a médiamogul tizenhárom éves lányának a bugyijában? Neki is kezdek akkor.

* Nyugi, ha pina van, lehozza az Index - Könyvtáros Tezsvér


süti beállítások módosítása