Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
ápr 17 2008

születésnap-halálnap

Ma lettem harmincöt éves. Komolyan jól esett, hogy egész nap csörgött a telefonom meg jöttek az üzenetek. Valaki még a bódóóóószűűűlííínaaapoooot kezdetű nótát is elcincogta nekem, hát tényleg egy szavam nem lehet, régen éreztem magam ilyen jól. Fél órával ezelőtt megint hívott valaki, mosolyogva felvettem, hát egy robothang közölte velem, hogy meghalt apám, temetés jövő hét pénteken.
    Apukám számomra misztikus és érthetetlen dologgal foglalkozott, az elektromossággal. Műszerészként dolgozott az EVIG-ben, aztán össze-vissza mindenfelé, amíg le nem százalékolták. Nagy sci-fi rajongó volt, komoly könyvtárral, ezenkívül imádta a természetet. Emlékszem, egyszer elvitt egy egész héten át tartó sátorozásra valahová a Bükkbe, aztán amikor hazaértünk, anyám nézett morcosan, mivel cefet büdösek voltunk mindketten, de mégis elénk rakott egy hatalmas tál mákos gubát. Órát is kaptam tőle, mint ahogy a fiúk szoktak kapni az apjuktól, persze hamar elhagytam, vagy elcseréltem valamire az iskolában, nem emlékszem már. Fiatal kora óta valamilyen szívbillentyű rendellenességben szenvedett, tavaly októberben pedig szívtranszplantáción esett át. Úgy tűnt, felépül teljesen, ismét kirándulni járt meg utazgatott szerte az országban, hát nem tartott sokáig az öröm…
    Szégyen, de a fent leírtakon kívül szinte alig tudok róla valamit. A szüleim hat éves koromban elváltak, és ő új családot alapított. Elkezdtünk távolodni egymástól, amiben szerintem egyikünk részéről sem volt harag, csak éppen másról szólt az életünk. Utoljára hét-nyolc éve láttam, négy éve beszéltünk telefonon, és váltottunk néhány semmitmondó levelet az iwiw-en.
    Éppen azért, mert szinte egyáltalán nem vettünk részt egymás életében, nagyon furcsállom azt az érzést, ami most eluralkodott rajtam.
    Egyedül maradtam.
    Égy veled, Apu!

ápr 14 2008

irodalom hányásig (frissítve)

Moszkvában Mercedeseket osztogatnak? A hír igaz! - közölte a jereváni rádió. - Csak éppen nem Moszkvában, hanem Minszkben, nem Mercedeseket, hanem Zsigulikat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak...

Figyelmesen olvassátok el még egyszer a posztot, mert változott az időpont. Ez sajnos Vincentnek nem volt jó, ezért meghívtunk helyette mást, így őt csak az esetleges következő alkalommal ránthatja magára az, aki erre gyúr már hetek óta. Lelkem rajta, többet nem variálunk. Szóval:

Mindenkit szeretettel várunk az első hányós-bloggertapizós irodalmi gálaestre, mely a Reaktor-Dinamó műteremben kerül megrendezésre, április 25-én, este nyolc órai kezdettel. Cím: Budapest, IX. Tűzoltó u. 22. Nagy vasajtó a Trafó épülete mellett, egy darab "Reaktor" feliratú kapucsengővel. Azt kell megnyomni, ha más módon lehetetlennek tűnik a bejutás. Sztárvendégeink:

  • Könyvtáros Tezsvér, a buta olvasó, aki mostanában új bloggal nyomul, melyből világosan kiderül, hogy a szőrös, dagadt külső mögött egy különösen tapló belső rejtőzik.
  • Wostry Ferenc, a geekz.blog.hu főszerkesztője, filmproducer. Neki most nem szólunk be, mert nagydarab.
  • Lotterfeld Boholy, elsőkönyves bukott író.

A beléptetéskor Drink Code lesz, ugyanis a helyiségben nincs büfé, mindenki hozzon bőven töményet, sört, bort, extrém esetben kísérőt is. Ezt mi műanyag poharakkal, néhány szendviccsel és buta nézéssel háláljuk meg. Felolvasás, zsákbafutás, lángosevő verseny nem lesz, az esetleges egyéb programokról még egyeztetünk a héten. Ha kialakul valami, frissítek.

süti beállítások módosítása