Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
már 15 2008

disznóhús ingyen

Emberek, nagyon vigyázzatok az ártatlan szemű, romlatlan lánykákkal! Kedves megjegyzéseket tesznek az asztalt elborító dzsuvára, majd erőszakosan rendet raknak, aminek következtében eltűnik a barna pengető, amivel a szépet szoktam játszani, csak a narancssárga menekül meg, ami viszont kizárólag hentesmetálra jó.
    Dzsidzsidzsidzsi.
    Dzsidzsidzsidzsi.
    Dzsidzsidzsidzsi, megismerkedtem a szomszédasszonnyal. Megígérte, hogy orálisan jó lesz hozzám, ha leteszek arról, hogy szombat délután Slayer számokkal szórakoztassam a háztömböt.
    Ez ám a komoly dilemma…

már 13 2008

csak a véletlen műve

Nyilván csak a véletlen műve, hogy kitöröltem ez a bejegyzést:)


már 11 2008

jellemző

Ő: Van egy ismerősöm, lovakat tenyészt. Azt mondja, egyáltalán nem bonyolult dolog.
Én: Nyilván. Dugnak azok külön kérés nélkül is.

már 10 2008

a munkásosztály hőse: Emese

Emese igen rafinált nő(nek hiszi magát), például a Tündérgyári munkásfelvételkor alkalmazott megfelelőségi szűrőn úgy próbált átslisszolni, hogy ezt a valahonnan letöltött képet lobogtatta virtuálisan, amit saját állítása szerint a Deák téren osztogattak, vagy ott fényképezte, már nem lehet tudni, mert be volt nyomva kissé.
    Hiába rázta a seggét miniszoknyában, hiába mutogatta a szerinte rózsaszín, szerintünk narancssárga körmeit, senki sem dőlt be neki, sőt még a kapualjba sem kísérte el a jegyzőkönyvért felelős segédírnok, de tényleg. A bizottság hosszas és folyamatos nyomása alatt végül sikerült kiizadni magából egy épkézláb, ám kicsit beborult tündért, íme:



Amikor a következő műalkotását elemezte, persze ismételten át akart rázni minket. Teljesen nyilvánvalóan látszik, hogy ez a tündér könnycseppbe zárva zuhan éppen lefelé, de ő váltig állította, hogy ez egy gyertyaláng, aminek következtében a vektor fordított előjellel értendő. A kompozíció ilyen durva félreértelmezése pavlovi reflexként indította el a felvételi helyiségben található kétkazettás rádiósmagnót, a Kispál és a Borz, Emese most már indul a buszod, kezdetű nótájánál. A hölgy álnoksága azonban mindennél határtalanabbnak bizonyult. Miután a bizottság jóindulata és főleg szánalma jeléül állást ajánlott neki cégünk altesti divíziójában, elszabadította a retiküljében rejtegetett, Ubul névre hallgató vehemens csigáját, aki rögtön megrontotta a tündérgyártásban egyébként nélkülözhetetlen katicabogarakat, akik azóta csak régi NDK-s pornófilmeket hajlandóak nézni, a munkával meg nem törődnek kicsit sem. Döntsék el, hogy mit érdemel az ilyen!



És amint már bizonyára jól tudják, a feldolgozandó tündéreket erre az e-mail címre kérjük: b.lotterfeld (kukac) gmail (pont) com. Legyen ön is a munkásosztály hőse! A dolgozó népért, a hazáért, előre! Rendületlenül!

süti beállítások módosítása