Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
már 18 2008

a munkásosztály hőse: Veronika

Nemrég olvastam, hogy miután bezárták a Lipótot, hatszáz elmebeteg került ki a tébé látóköréből, akik most szabadon randalíroznak az országban. Pszichopaták, téveszmések és potenciális sorozatgyilkosok lófrálnak az utcákon, nem vagyunk többé biztonságban. Hiába van ingyér a vizitdíj, ezeknek végleg elgurult a gyógyszerük, lassan már sörért sem merek kimenni az éjjelnappaliba. Bekövetkezett az, amitől rettegtem: ezek a kötöznivaló bolondok már a Tündérgyár sárkányokkal és koboldokkal díszített falait ostromolják! Ismerkedjünk meg Veronikával, akinek lelkében a Sátán járja a lambadát. Habzó szájjal, hét rajzzal felfegyverkezve rontott az irodámba, és megfenyegetett, hogy kiharapja a nyaki ütőeremet, ha nem közlöm le ezeket a rémséges alkotásokat. Elnézést mindenkitől, nincs választási lehetőségem. Kényszer alatt cselekszem. A képek megtekintése csak erősebb idegzetű olvasóinknak ajánlott!


Hiba lenne nem észrevenni, hogy Veronika első rajzában a Tündérgyár, horror költségvetésből, sztárdizájnerek bevonásával készült logóját próbálja meg kifigurázni.


Külvárosi tündér, Kis Herceg motívummal. Jut eszembe, kicsit gázos az mese, nem? A főhős behisztizik, hagyja megdögleni a rózsát egy Isten háta mögötti aszteroidán, majd nemes egyszerűséggel öngyilkos lesz…


Plázaribanc tündér, a férje pedig nyilván válla'kozó. Talán egy színesfém kereskedő kobold.


Ebben a rajzban csak annyi a pozitívum, hogy Veronika megcsillogtatta átlagon felüli műveltségét. A képen egy zseniális mese főszereplője látható. Bármennyire is úgy tűnik, a bal oldalon fellelhető objektum nem fallikus szimbólum, hanem egy fehér világítótorony.


Veronika szerint ez egy mókás kis erdei tündér. Soha többé nem megyek sátorozni.


A komolyabb mentális zavarok általában gyermekkori traumákra vezethetők vissza. Vajon kitől kaphatta a nyalókát?


A falusi idill ne tévesszen meg senkit. Nem egy tiszta pillanatában rajzolta, hanem egyszerűen kimásolta a képet egy kifestőkönyvből, hogy jobb színben tűntesse fel magát. Felesleges próbálkozás!

A bejegyzés trackback címe:

https://tundergyar.blog.hu/api/trackback/id/tr99386627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tz 2008.03.19. 08:12:46

A nyalókát az Egér a Marson cé örökemlékű animéból szerezte. Mielőtt porrá égette a bolygót egerestül...

Decibel 2008.03.19. 20:40:02

Hány éves az, aki ezeket a rajzokat csonálta?

fa 2008.03.20. 07:28:56

A Lipótból "kiszabadultak" jelentős része ápolásra, kezelésre szoruló, elesett ember, emiatt ezen kisarkított megközelítésed bántó, lenéző, azt is mondhatnám kisebbségi jogokat sért.

tz 2008.03.20. 12:43:16

K.rvaország lelkiismerete.
Kivan ezzel a f.sz, csakugyan, hogy nem lehet egy jót röhögni, mert jön vki, aki fenkölt nemeslelkűséggel bejelenti, hogy bántóak és lenézőek vagyunk, hogy a kisebbségi k.rvajogokról ne is beszéljünk!

Ne olvasd, bmeg!

[amennyiben a fenkölt 2 n, akkor természetesen az én k.rvaanyámat (is)]

thcr 2008.03.20. 14:36:33

kedves tz, nem kell az ilyeneket komolyan venni. tessék perelni nyugodtan!

elmebeteg-pszichopaták-elmebeteg-pszichopaták-elmebeteg-pszichopaták pszichopata elmebeteg pszichopata elmebeteg pszichopata elmebeteg pszichopata elmebeteg pszichopata elmebeteg pszichopata elmebeteg pszichopata elmebeteg pszichopata elmebeteg pszichopata elmebeteg pszichopata elmebeteg pszichopata elmebeteg pszichopata elmebeteg pszichopata elmebeteg pszichopata elmebeteg pszichopata elmebeteg pszichopata elmebeteg pszichopata elmebeteg pszichopata elmebeteg!!!!!


na.

Aran-ka · http://aran-ka.blog.hu 2008.03.20. 14:39:07

Fa!
Olvasni!
168 óra eheti száma: Elmebaj címmel.
Sándor Erzsébet írása.

Lotterfeld Boholy · http://www.boholy.blog.hu 2008.03.20. 22:33:28

itt meg mi a vér van?! mindenkinek elgurult az orvossága? legyetek oly kedvesek a rajzokat fikázni, vagy szemből betérdelni nekik. az halál mindegy, hogy én milyen szöveget kamuzok hozzájuk. tezsvér, mi a jóindulatú véleményed így a teljes készlet láttán?

picidzé · http://librarian.blog.hu/ 2008.03.20. 23:35:46

Tezsvér, eddig nem kommenteltem semmi ta rajzokhoz, mert - és ezt teljesen komolyan mondom - halálra rémültem rőlük. Iszonyú kombinációja a gyermekkori félelmeknek és szorongásoknak ÉS a hallucinogének okozta parának.

Beteg ember beteg rajzai - mit lehetne hozzátenni?

tz 2008.03.21. 09:26:07

Ügyvéd: -Neked beteg lelked van!!!
D.H.: -Nekem szerződésem van!

-Aranyoskám-

mikkromakka 2008.03.24. 22:56:40

hullajók! a gonosz szemek mestere, legfélelmetesebb a nyalókás

Kristl 2009.05.29. 21:03:32

Eszméletlenül jó képek. Végre valami igazi művészet.
süti beállítások módosítása