Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
már 10 2008

a munkásosztály hőse: Emese

Emese igen rafinált nő(nek hiszi magát), például a Tündérgyári munkásfelvételkor alkalmazott megfelelőségi szűrőn úgy próbált átslisszolni, hogy ezt a valahonnan letöltött képet lobogtatta virtuálisan, amit saját állítása szerint a Deák téren osztogattak, vagy ott fényképezte, már nem lehet tudni, mert be volt nyomva kissé.
    Hiába rázta a seggét miniszoknyában, hiába mutogatta a szerinte rózsaszín, szerintünk narancssárga körmeit, senki sem dőlt be neki, sőt még a kapualjba sem kísérte el a jegyzőkönyvért felelős segédírnok, de tényleg. A bizottság hosszas és folyamatos nyomása alatt végül sikerült kiizadni magából egy épkézláb, ám kicsit beborult tündért, íme:



Amikor a következő műalkotását elemezte, persze ismételten át akart rázni minket. Teljesen nyilvánvalóan látszik, hogy ez a tündér könnycseppbe zárva zuhan éppen lefelé, de ő váltig állította, hogy ez egy gyertyaláng, aminek következtében a vektor fordított előjellel értendő. A kompozíció ilyen durva félreértelmezése pavlovi reflexként indította el a felvételi helyiségben található kétkazettás rádiósmagnót, a Kispál és a Borz, Emese most már indul a buszod, kezdetű nótájánál. A hölgy álnoksága azonban mindennél határtalanabbnak bizonyult. Miután a bizottság jóindulata és főleg szánalma jeléül állást ajánlott neki cégünk altesti divíziójában, elszabadította a retiküljében rejtegetett, Ubul névre hallgató vehemens csigáját, aki rögtön megrontotta a tündérgyártásban egyébként nélkülözhetetlen katicabogarakat, akik azóta csak régi NDK-s pornófilmeket hajlandóak nézni, a munkával meg nem törődnek kicsit sem. Döntsék el, hogy mit érdemel az ilyen!



És amint már bizonyára jól tudják, a feldolgozandó tündéreket erre az e-mail címre kérjük: b.lotterfeld (kukac) gmail (pont) com. Legyen ön is a munkásosztály hőse! A dolgozó népért, a hazáért, előre! Rendületlenül!

A bejegyzés trackback címe:

https://tundergyar.blog.hu/api/trackback/id/tr81375101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tz · http://tz.freeblog.hu 2008.03.11. 08:24:55

ezek tök jók!
jellemzően kirostáljátok a tehetségeket...

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.03.11. 12:38:49

A szép lányok — tudjuk — olyanok,
Nem kicsit, hanem mindig nagyon.
Pénteken, ha este
Rájuk nézel lesve:
Örödögök, mikor épp angyalok.

thcr 2008.03.11. 12:40:15

ejnye boholy, de gonosz vagy azokkal a tündérekkel.. lehet az láng is, ha nagyon akarod.. :P
egyébként tényleg sokat elmondanak ezek a képek, bár hogy pontosan mit és miről azt még nem tudom.

Lotterfeld Boholy · http://www.boholy.blog.hu 2008.03.11. 12:49:50

dehogy voltam én gonoszos! az a másik üzemmódom:)

thcr 2008.03.11. 13:22:16

amúgyis jó volt az a köröm rózsaszínnek.. :P

Lotterfeld Boholy · http://www.boholy.blog.hu 2008.03.11. 13:36:43

thcr, te mióta is vagy a felvételi bizottság tagja?:)
süti beállítások módosítása