Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
feb 21 2008

magyar gárda

Egyet sose felejtsetek el, amikor ezt a Magyar Gárda nevű csoportosulást fikázzátok, vagy épp nevetségessé próbáljátok tenni. Nem arról van itt szó, kérem szépen, hogy Magyarországon erősödik az antiszemitizmus, és ahelyett, hogy hullana a férgese, nekiáll pofátlan módon radikalizálódni. Kicsit sem. Ezek az emberek idáig sem autóskártyával nyomták, ahol a Lola-T a mindent vivő, hanem olyan kis horogkeresztessel, ahol Zyklon-B csatázik a Mein Kampf dedikált példányával. Annyi történt, hogy ez a mi Fecónk tényleg elkúrta, legalábbis a kommunikációt most már egész biztosan. Indokolatlan feszültségeket gerjesztett a hülyeségeivel, és emiatt hallgatólagos társadalmi támogatáshoz jutottak ezek a baromarcúak. Nincs értelme hisztizni, betiltással, vagy a honvédségen belül polgári alakulatokkal próbálkozni (észrevettétek, hogy Orbán Viktor újra feltalálta az MHSZ-t?).
    A következő választáson fekete-fehéren ki fog derülni a sztori. Ha az MSZP hatalmasat bukik, és egy Fidesz-Jobbik koalíció kerül hatalomra, akkor tényleg baj van. Igazuk volt azoknak, akik most azt állítják, hogy ez nem reform, hanem szimpla kapkodás és politikai barbarizmus. Ha az MSZP csak kicsit bukik (mert nyerni nem fognak, az száz), de a Jobbik nem jut be a parlamentbe, akkor viszont nem kell mindenkinek összecsomagolni a Dohány utcában.
    Orbán nem olyan sötét, mint amilyennek mutatja magát, és belátja majd, hogy Kurvaország mégis csak Európában van, ahol ezek a kis gárdisták legfeljebb parlagfüvet irthatnak szabadidejükben. Vagy otthon játszhatnak. Amivel és ahogy tetszik…

(a bejegyzés eredeti dátuma: 2007.08.25.)

A bejegyzés trackback címe:

https://tundergyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6349175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása