Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
feb 14 2008

www.azenorszagom.szdsz

Kitöltöttem az SZDSZ kérdőívét, mer' azt hittem, liberális vagyok. Hetvenvalahány százalékban egyeztek is az elképzeléseink, de a maradékon annyira felidegesítettem magam, hogy le kellett vezetnem a feszültséget egy ingyenes újságokat áruló hajléktalanon. Elvettem a lapot, és fizetés nélkül távoztam.
    Kedves szadesz, komolyan el akarod velem hitetni, hogy az eutanázia nem ellentétes az orvosi esküvel?! Én is inkább méltósággal halnék meg, mint hetekig agonizálva, de az ezzel járó procedúrát nem varrhatjátok az orvosok nyakába. Ha legális eutanáziát akartok, ám legyen. Viszont nem várhatod el egy kezelőorvostól, aki küzdött valakinek az életéért, hogy beadja az injekciót. Vagy arra a kis időre behívjátok az éjszaki ügyeletest? Nem tudom pontosan, hogy csinálják Hollandiában, de erre a feladatra olyan megfelelően képzett embereket kéne találni, akik napközben nem mások gyógyításával foglalkoznak.
    A másik téma, amin felhúztam magam, a homoszexuálisok jogaival kapcsolatos. Tényleg nagy szabadság van, meg mindenki csináljon azt, amit akar. Az állam ne szóljon bele, hogy én kit, és milyen módon szeretek. Viszont jogos-e egy homoszexuális párnak államilag támogatott lakáshitelt adni? Vehetnek majd igénybe olyan kedvezményeket, amiket most a családoknak nyújtanak? Ez kicsit érdekes lenne, mert a támogatást, és az adókedvezményt nem a két szép szemünkért kapjuk. Az állam elsősorban azért áll a családok mögé, hogy legyen hova megszületniük a gyerekeknek. Ezek a gyerekek meg szépen felcseperednek, dolgozni kezdenek, adót fizetnek, és nem omlik össze a TB.
Aki pedig nem tud gyereket produkálni, az fogadja el, hogy pár dologból kimarad. Nem azért, mert más, hanem azért, mert ez így igazságos.

(a bejegyzés eredeti dátuma: 2005.03.31.)


A bejegyzés trackback címe:

https://tundergyar.blog.hu/api/trackback/id/tr11339592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blö 2008.02.15. 12:16:04

Viszont, ha a homokosok gyerekeket fogadnak örökbe, olyanokat akiket a családok, akik mögött az állam áll, utcára löktek, talán mégis csak jár a támogatás.
A támogatás csak azért a családoknak jár, mert mondj jobbat...
Nem a gyerekcsinálást támogatják, hanem a statisztika javítását. A szocpol is csak az élő gyerekek után jár.
(Mellesleg miért van aktualitása ennek a bejegyzésnek?)

Lotterfeld Boholy · http://www.boholy.blog.hu 2008.02.15. 12:31:15

igen, de ez az egynemű párok által való örökbefogadásos dolog kicsit sikamlós nekem. Mert azt nem lehet tagadni, hogy a gyerek átvesz nem kevés mintát, ahogy fejlődik... na de erről tényleg nem vitáznák. Nekem megvan a véleményem, de elfogadom, ha esetleg másképp van.

nem aktuális egyébként a bejegyzés. kitöröltem a másik blogot, és most egyenként rakom vissza a holmikat. kicsit időutazunk:)

blö 2008.02.15. 14:07:36

Mire gondolsz? Homokos párnak homokos gyereke lenne?
Öööö? Szerinted a homokosok homokos családokból jönnek? Mi több, így születnek? :)

Nem tudom hova írjam. Mi van a világvége könyvvel?

Lotterfeld Boholy · http://www.boholy.blog.hu 2008.02.15. 14:39:22

Lehet, hogy ebből a szempontból konzervarív vagyok és mindenféle előítéletek munkálkodnak bennem. Nem ragaszkodom az igazamhoz:)

Egész pontosan holnap fogok nekiállni szétszedni darabokra a világvége-könyvet, és átdolgozom énszerintem nagyon jóra. Hogy azután mi történik, az többesélyes, ugye...

AproV · http://internetalon.hu 2008.02.16. 14:32:42

Nem homokos párnak van homokos gyereke...
Az SZDSZ egyébként komoly zavarban van, nem tudja mikor és hol, mit kommunikáljon.
Egyébként az egyetlen olyan párt, amelyiknek van profi és kreatív kampánystábja, csak sazrul használják.

internetalon.hu

Lotterfeld Boholy · http://www.boholy.blog.hu 2008.02.16. 15:50:42

Pártszimpátián felülemelkedve, sztem a legutolsó választások idején a maszopnak volt a legkomolyabb stábja. Amit azok műveltek, azt tanítani kellene...
süti beállítások módosítása