Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
feb 14 2008

epresfagyi

Jó napot!

Önökhöz kell fordulnom panaszommal?? Nem vagyok benne biztos, hogy Önök a megfelelő fórum, de ha nem, kérem, továbbítsák észrevételeimet a customer supporthoz. Köszönöm!
    Szóval:
    – Barátaimmal együtt arra vetemedtem, hogy megkóstoljam az epres jégkrémüket.
    – A doboz oldalán található PR szöveg erős nyomására döntöttünk úgy, hogy az önök termeket választjuk, szemben pl. az Algida (régebben Eskimo) termékeivel.
    – A reklámszöveg azt sugallta, hogy, - idézem - : Napsugár által érlelt , apró eperdarabkák várnak ránk a dobozba zárva.
    – Ehhez képest, egyetlen, nyamvadt, fagyos gyümölcsdarabkát találtunk (4-ünkre elosztva ez igen csekélyke, lássuk be), amely csalódás eme levél megírásához vezetett.
    A gyümölcsdarab, miután elég fagyos állapotban volt, eléggé ízetlennek is hatott, mondjuk ki nyíltan, ellentmondott a doboz oldalán hirdetett *vegyél meg* feliratnak.
    Panaszunkkal talán egy szép napon a Fogyasztóvédelmi Tanácshoz is fordulunk, mivel úgy érezzük, félrevezető reklámfogás áldozatai vagyunk, lettunk, leszünk, amennyiben újra egy Corpo Di Bacco termeket választanánk.
    Arra gondoltunk (4-en), hogy a további lepések megelőzése érdekében, hajlandóak vagyunk elállni a hivatalos panasztételi szándékunktól, amennyiben növelik a termékek tényleges gyümölcstartalmat és bennünket pedig folyamatosan termékeikkel ellátnak (minőség ellenőrzési célzattal).

Üdvözlettel Beszédesné Hoffenbauer Aranka és barátai.

Ps: Kérem, amennyiben szándékukban áll részünkre termékeikből termékmintát küldeni, úgy azt levélben megtehetik a következő címen:

Beszédesné Hoffenbauer Aranka
Bpest 1105
PF 110

Kérem, értesítsenek, nem szeretnem, ha az általuk forgalmazott termek hozzám már csak cseppfolyós állapotban érkezne meg, tekintettel a hőségre.
Válaszukat varom!!!

(ezt a bejegyzést Aran-ka írta, amikor még Beszédesné volt, ám blogtalan. Eredeti dátum: 2004.05.27.)


A bejegyzés trackback címe:

https://tundergyar.blog.hu/api/trackback/id/tr47339049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása