Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
sze 06 2009

melegfront

Tegnap (szombaton) ötvennégy perc alatt jutottam el a Nyugatitól a Tűzoltó utcáig, ugyanis a rendőrség hermetikusan lezárta a belvárost a melegfelvonulás miatt. Csak azért tartott ilyen rövid ideig, mert áthágtam a létező összes közlekedési szabályt, egyirányú utcákba hajtottam be fordítva, buszsávban közlekedtem, nagyjából hét jogosítványt lőttem el közel egy óra alatt. Ez persze senkit sem érdekelt, az összes Darth Vader azzal volt elfoglalva, hogy a betyárnindzsák ne verjék agyon a résztvevőket. Lehetetlenné tették egy egész város életét, benne volt vagy százmillióba, de sikerült. Gratulálok!
    Egy ilyen felvonulásnak akkor lenne létjogosultsága, ha korszerű demokráciában élnénk, ahol a hatalom nem akarja megsemmisíteni a másként élőket, másként gondolkodókat. A rendezvény üzenete ilyenkor ennyi: Itt vagyunk, élünk, boldogok vagyunk, szevasztok! Igen ám, de nem élünk korszerű demokráciában ugyanis hiába kormányoz (vagy mit csinál) a maszop, igazából a Jobbik van hatalmon. Ezt most látványosan demonstrálták is, mert milyen ünnepség az, amit csak biztonsági őrök gyűrűjében, az emberektől elzártan lehet megtartani? Miért kellett egyáltalán? Dacból? Csak azért is megmutatjuk, hogy ki merünk menni az utcára? De igazából nem mernek kimenni az utcára, mert ha nem védik őket kordonok, Budaházy haverjai vérfürdőt rendeznek, ez egészen biztos. Magyarországon, a huszonegyedik században.
    Szégyen.
 


A bejegyzés trackback címe:

https://tundergyar.blog.hu/api/trackback/id/tr501364283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lotterfeld Boholy · http://www.boholy.blog.hu 2009.09.07. 14:17:27

azon kívül, hogy tavasszal mindenkit elzavarok szavazni, sőt én is megyek, más nem jut hirtelen az eszembe. valaki alapítson egy normális pártot, ideje lenne.

Narayan 2009.09.09. 00:21:48

A legnagyobb probléma az, hogy nem a melegek vonulnak ilyenkor, hanem az EXHIBICIONISTÁK. Szerintem ez bosszantja a kispolgári réteget.
A hétköznapi homár reggel felkel, felöltözik az öltönyébe, oszt lenyomja a saját 12 óráját a multi rabszolgatartójánál.
Erről beszélünk.
A homárokkal semmi gond nincs, a gond az exhibicionistákkal van.
Húú. Milyen érdekes. Ha az "exhihbi" részét levonjuk a szónak, akkor mi jön ki?

Lotterfeld Boholy · http://www.boholy.blog.hu 2009.09.09. 09:47:15

@Narayan: és szerinted agyon kell verni minden magamutogatót? egyszer vonulnak egy évben, nem minden nap. kit zavar ez?

limesz82 2009.09.14. 11:29:09

@Narayan: Vicces, mert a Gay Parade is pont az ilyen gondolkodás miatt jöhetett létre. Nem baj, hogy buzi vagy, csak ne tudjak róla. Sajnos olyan helyen és időben élünk, ahol generációkig nem mutattak példát (nem ugyanaz, mint elmagyarázni), hogyan kell elfogadni (nem egyetéreteni), ha valaki máshogyan gondolkodik (igen, ezt nem csak a kisebbségekre értem, hanem a szomszédodra is). Ennek nyilván száz, meg száz oka van, amit mindenki megalál a történelemkönyvekben is, és pont emiatt nem is igen lehet hibáztatni senkit, vagy épp mindenkit.

A transzvesztitákról pedig csak annyit, hogy holnap a focisták lesznek terítéken, jövő kedden pedig szakállasok. Az már kínos lenne, nem igaz?
süti beállítások módosítása