Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
ápr 07 2008

fuck yourself!


Messziről lerí erről az emberről, hogy futballhuligán, és fasisztoid genetikai tapló, ugye? Nem tetszett neki, hogy az Olimpiát egy olyan ország rendezi, ahol most éppen buddhista szerzeteseket lőnek agyon szórakozásképp. Ez volt a bűne, ezért kapták így szét a rendőrök, egy jogállamnak nevezett mittudoménmicsodában.
    Ha egy politikus képtelen beszédet tartani anélkül, hogy tojást dobnának az arcába, akkor baj van. Mondjon le, vagy alapítson diktatúrát, akkor legalább mindenki tudja, hányas a kabát. Ha Kína nem képes megrendezni úgy az Olimpiát, hogy ne legyen rajta felháborodva a fél világ, akkor tegyen le róla, vagy basszon egyedül. Induljanak csak kínai csapatok, nyerjék meg az összes aranyat, kedves egészségükre!
    Talán egyszer megértik, hogy pénzért és erőszakkal nem kaphatnak meg mindent.

A bejegyzés trackback címe:

https://tundergyar.blog.hu/api/trackback/id/tr71415248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu 2008.04.07. 17:39:59

Teljesen jogos a cikkíró felháborodása. Valódi demokráciára és igazi szólásszabadságra van szüksége az egész világnak, ahol egy véleményért nem állami/egyházi terror a válasz, hanem a józan ész nevében folytatott vita.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.04.08. 06:04:12

„Ha egy politikus képtelen beszédet tartani anélkül, hogy tojást dobnának az arcába, akkor baj van."

Hmm. Akkor a mostani kormány is mondjon le, ugye.

És visszamenőleg 2002 óta az összes.

blö 2008.04.08. 06:04:13

Érdekes a feltételesmód használata.
Pénzért és erőszakkal mindent megkapnak.
Én mindenesetre bojkottálom az olimpiát

csavarhuzo77 · http://csavarhuzo.blog.hu 2008.04.08. 10:39:55

ööö...izé. szerintem ez ennyire nem egyszerű. a fénykép, meg az azzal kapcsolatos észrevétel, miszerint a tiltakozás elleni brutális rendőri fellépés felháborító, az jogos. bár tudjuk, csigaevő országban nem divat udvariasan bánni a tüntető/felvonuló/demonstráló/etc jónéppel. ezt láthattuk pár éve, mikor napokig zajló összecsapások voltak a diáklázadás ürügyén. így én a fellépés mértékén már meg sem lepődtem. ugyanakkor azt sem árt észrevenni, hogy az "ellentábornak" nagyon is jól jön, hogy kínában lesz az olimpia és megy a láng szerte a földgolyón, mert most lehet mindenütt tiltakozni. így vagy úgy. holott kína kommunista diktatúra akkor is, ha éppen nincs olimpia. és tibetet is éppúgy elnyomja.
szvsz kína nem a legalkalmasabb rendező ország. sőt! az olimpiai eszme valahogy nekem sem fér össze egy ilyen állammal, ráadásul a nob nagy doppingellenes fellágolásait sem értem, ha épp kínának adnak rendezési jogot. de megkapták, így most már kissé késő ezen keseregni. az olimpia elvétele, bojkottja, stb pedig nagyon rossz ötlet. gondoljunk csak bele, hány magyar sportoló készült annak idején a los angeles-i olimpiára és érhetett volna el sikereket.

blö 2008.04.09. 06:38:30

félreértettél.
ÉN fogom bojkottálni a kínai olimpiát. Lehet, hogy nem leszek elegen, de semmiképpen sem tudnám jó lelkiismerettel végignézni ahogy a kínai kormány megdicsőül.
Egyébként ha magyar sportoló volnék, nem mennék. Hansúlyozom, ÉN. Tehát, ha valaki megy, hát rajta, de én nem fogom látni.

csavarhuzo77 · http://csavarhuzo.blog.hu 2008.04.09. 08:06:24

blö, rendben értelek. de fenttartom (bár fogalmam sincs, milyen kapcsolatod van a (verseny)sporttal), hogy egy olimpikon, ha évekig készült, kvótát szerzett, stb, akkor nem hagyja ki "pusztán", mert kína elnyomja tibetet.
de ez szintén csak egy a sok vélemény közül.

Aran-ka · http://aran-ka.blog.hu 2008.04.09. 17:08:01

Ha mindenki bojkottalna az olimpiat, akkor lenne 2009-ben maszik, kici olimpia, olcoert Tibetben..
(aranka megorult....ez koztudott)
süti beállítások módosítása